Gosiu, nie było mnie u Ciebie raptem dwa czy trzy dni a tu tyle postów. Jakie wspaniałe spotkanie. I ogród zobaczyłam z innej perspektywy - zachwyca. Dobrze, że różne osoby pokazały jak go widząc. Żadne zdjęcie się nie dubluje. Jednak to jest prawda, że każda z nas ma zakodowane miejsca i widoki, z których robi fotki. Inni ludzie inne wiedzenie, inne spojrzenie Rabaty przepiękne
Pozdrawiam ciepło
Fajnie Kasiu , że mogłam się choć trochę przyczynić do tego, że się trochę osób z ogrodowiska poznało. To był dla mnie super spędzony czas. Mam nadzieję , że ja zapoczątkowałam serię naszych spotkań z lubelszczyzny. Pozdrawiam
P.S. Byłam dzisiaj w Końskowoli na Święcie Róż- tak jak mówiłam było to dzisiaj. Wstawię później trochę zdjęć.
Aha i jeszcze bardzo dziękuję za zdjęcia zrobione przez Twojego M. Super fotki.
Sebek wszystkie kobitki były super i ich połowki oraz maleństwa też.Jak będziemy robić następne spotkanko to może Ty się skusisz i nas odwiedzisz na tej dalekiej lubelszczyźnie. Bardzo gorąco zapraszamy.
Iwonko ja mam nadzieję, że było super. Na zdjęciach wygląda faktycznie jakbyśmy się całkiem dobrze bawiły. I chyba tak rzeczywiście było. Czas minął bardzo szybko to znaczy , że w bardzo dobrym towarzystwie. Pozdrawiam