Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

BusyBee 18:35, 20 lip 2014

Suuuper spotkanko! Pozdrawiam wszystkich i zazdraszczam
dorciabe 19:19, 20 lip 2014

Gosia przypomnij mi nazwe tej jeżówki pełnej buraczkowej
asiach 19:39, 20 lip 2014

Gosiu, nie było mnie u Ciebie raptem dwa czy trzy dni a tu tyle postów. Jakie wspaniałe spotkanie. I ogród zobaczyłam z innej perspektywy - zachwyca. Dobrze, że różne osoby pokazały jak go widząc. Żadne zdjęcie się nie dubluje. Jednak to jest prawda, że każda z nas ma zakodowane miejsca i widoki, z których robi fotki. Inni ludzie inne wiedzenie, inne spojrzenie Rabaty przepiękne
Pozdrawiam ciepło
GosiaJoanna 20:04, 20 lip 2014

KasiaWB napisał(a)
bardzo się cieszę, że lubelskie spotkanie - dodam, że pierwsze w tak licznym gronie - doszło wreszcie do skutku

Oby jak najwięcej lubelskich spotkań...pozdrawiam
Gocha 21:38, 20 lip 2014

KasiaWB napisał(a)
Gosiu, dziękujemy Wam bardzo za zaproszenie i ugoszczenie nie wiem kiedy minęły te godziny, ale w miłym towarzystwie czas szybko mija bardzo się cieszę, że lubelskie spotkanie - dodam, że pierwsze w tak licznym gronie - doszło wreszcie do skutku dzięki Tobie i że mogliśmy się wszyscy poznać było bardzo fajnie ogród Ci pięknieje, ale zdjęcia nie oddają jak jest ładnie, bo trzeba to poprostu zobaczyć

Jeszcze raz dziękujemy!

p.s. piszę tak późno, bo dopiero wróciliśmy do domu

Fajnie Kasiu , że mogłam się choć trochę przyczynić do tego, że się trochę osób z ogrodowiska poznało. To był dla mnie super spędzony czas. Mam nadzieję , że ja zapoczątkowałam serię naszych spotkań z lubelszczyzny. Pozdrawiam
P.S. Byłam dzisiaj w Końskowoli na Święcie Róż- tak jak mówiłam było to dzisiaj. Wstawię później trochę zdjęć.
Aha i jeszcze bardzo dziękuję za zdjęcia zrobione przez Twojego M. Super fotki.
Gocha 21:52, 20 lip 2014

Aneta1309 napisał(a)
Gosiu i ja się cieszę, że mogłam Was poznać czas minął bardzo szybko ale jakże przyjemnie. Dziękujemy, że nas przygarnełaś dobra duszyczko
Czekam na ten miodzio trawniczek przy hortensjach i kibicuję przy kolejnych metamorfozach ogrodu.
Pozdrawiam

Ja również dziękuję i cieszę się , że przyjechałaś na spotkanie. Trawka coraz bardziej zielona. Buziaki
Gocha 21:54, 20 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Super spotkanko...pozdrawiam serdecznie

Jak będzie następne spotkanie to zapraszamy gorąco. A spotkanko bardzo udane mam nadzieję, że wszyscy czuli się tak dobrze jak ja.Pozdrawiam
Gocha 21:57, 20 lip 2014

Sebek napisał(a)
Kasię, Gochę, Vivę i Zetę poznałem - ale resztę towarzystwa również pozdrawiam

Sebek wszystkie kobitki były super i ich połowki oraz maleństwa też.Jak będziemy robić następne spotkanko to może Ty się skusisz i nas odwiedzisz na tej dalekiej lubelszczyźnie. Bardzo gorąco zapraszamy.
Gocha 22:00, 20 lip 2014

Viola napisał(a)
Jakie miłe spotkanie w pięknym ogrodzie

Spotkanko rzeczywiście super oczywiście dlatego, że uczestnicy super. A o ogród dopiero staram się, żeby był piękny choć troszeczkę. Pozdrawiam
Gocha 22:03, 20 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Ale super, obejrzałam z zapartym tchem.

Iwonko ja mam nadzieję, że było super. Na zdjęciach wygląda faktycznie jakbyśmy się całkiem dobrze bawiły. I chyba tak rzeczywiście było. Czas minął bardzo szybko to znaczy , że w bardzo dobrym towarzystwie. Pozdrawiam