Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 00:11, 22 lip 2014

asiach 00:13, 22 lip 2014

Masz bardzo oryginalne hortensje
Pozdrawiam
Gocha 00:20, 22 lip 2014

Moje wczorajsze zakupy w Końskowoli

Gocha 00:24, 22 lip 2014

asiach napisał(a)
Masz bardzo oryginalne hortensje
Pozdrawiam

Asiu ja lubię też takie trochę inne hortensje, których inni nie mają. Zawsze znajomych męczę o takie niespotykane egzemplarze, mieli mieć jeszcze takie podobne do Anabelle ale w kolorze zielonym ale chyba jeszcze nie namnożyli. Pozdrawiam
Gocha 00:29, 22 lip 2014

monteverde napisał(a)

Witaj Gosiu piękne masz nasadzenia w ogrodzie, podziwiam i pozdrawiam

Witaj Aniu, jak miło Cię gościć w moim ogrodzie. Cieszę się, że Ci się podoba. Zapraszam częściej i pozdrawiam
asiach 00:34, 22 lip 2014

Gocha napisał(a)
Kolejne hortensje

Ja właśniem mam taką - chodzi mi przede wszystkim o pen pełny kwiat. Na początku była biało-zielono-różowa a teraz ma różowy kolor - zobaczym jak bedzie wyglądała jesienią
viva 00:57, 22 lip 2014

Gosiu, dziękujemy za zaproszenie i bardzo udane spotkanie. To miłe, że chciałaś je zorganizować i nas z granicy zaprosić Nie mamy tak bardzo daleko
Teraz zupełnie inaczej ogląda się Twój ogród
Zazdroszczę Ci wyjazdu do Końskowoli i tych cudniastych zakupów.
Zapisuję się w kolejce po nasionka jęczmienia. Nie mogę go nigdzie spotkać.
Już tyle razy wybierałam się na święto róż do Końskowoli i zawsze mam jakieś przeszkody.
Śliweczki bardzo smaczne
Przepis na sałatkę podałam u siebie.
Gocha 01:16, 22 lip 2014

asiach napisał(a)

Ja właśniem mam taką - chodzi mi przede wszystkim o pen pełny kwiat. Na początku była biało-zielono-różowa a teraz ma różowy kolor - zobaczym jak bedzie wyglądała jesienią

Asiu, ta moja jest bardzo niska u mnie i sporo ma kwiatów, kwitnie mi pierwszy raz bo była sadzona w tamtym roku ale bez pąków kwiatowych. Nie wiem czy powinna być taka niska czy może u mnie jej czegoś brak
Gocha 01:29, 22 lip 2014

viva napisał(a)
Gosiu, dziękujemy za zaproszenie i bardzo udane spotkanie. To miłe, że chciałaś je zorganizować i nas z granicy zaprosić Nie mamy tak bardzo daleko
Teraz zupełnie inaczej ogląda się Twój ogród
Zazdroszczę Ci wyjazdu do Końskowoli i tych cudniastych zakupów.
Zapisuję się w kolejce po nasionka jęczmienia. Nie mogę go nigdzie spotkać.
Już tyle razy wybierałam się na święto róż do Końskowoli i zawsze mam jakieś przeszkody.
Śliweczki bardzo smaczne
Przepis na sałatkę podałam u siebie.

Viva cieszę się , że śliweczki smakowały. Nie wiem czy ja powinnam jeździć do Końskowoli bo zawsze wracam z dużymi zakupami. Wprawdzie nie kupiłam róż bo właściwie nie było takich jakie chciałam ale kupiłam aż za dużo innych. Jęczmień wygląda teraz bardzo ładnie ale zupełnie nie mam pojęcia jak będzie wyglądał w gruncie, teraz go podtrzymuje celofan a bez niego będzie się wykładał. A nie wiem kiedy się zbiera z niego nasiona bo teraz już widzę , że kłosy robią się złote i oddzielają się ich części i to chyba nasiona tam są ale wydaje mi się , że jeszcze nie dojrzałe. Ale jak tylko obczaję i będę dysponować nasionami to Ci prześlę. Odkąd jestem na ogrodowisku to patrzę tylko z jakich roślin można by pozyskać nasiona i je oczywiście wysiać. Za przepis dziękuję. Już Andrzej mi kazał na jutro kupić tuńczyka bo resztę mamy w domu i będzie robił. Pozdrawiam Was gorąco
iwonaal 08:35, 22 lip 2014

Ślicznie jest.