Mala_Mi
19:40, 30 mar 2015

Wcale się nie dziwię, że brak, bo nawet mikro doniczki się nie zmieszczą w takim pudełku... przypomina mi to sklep Wrzosik... też dostałam zamówienie mikro.. stwierdziłam głupia, że mikrusy ale niech już rosną u mnie.. wszytko mi szybko rośnie to i im dam szansę. Padły po miesiącu wszystkie. Ale gdybym kupiła w sklepie Wrzos to miałabym wrzosy, a kupiłam we Wrzosiku, to dostałam wrzosiki

Był wątek o zakupach przez internet, ale Danusia zamknęła.. szkoda

Ale ja w innej sprawie... pytasz się co okryć przed ewentualnym powrotem zimy??
Na dobrą sprawę wszytko co puściło liście i ma pąki kwiatowe.... młode listki i pąki są delikatne. Świeżo sadzone rośliny też są wrażliwe.
Na pewno da radę lilak, cebulowe i to co nie traci z liści na zimę. A z resztą jest loteria. Na pocieszenie Ci napiszę, że bylin to nie zabije, puszczą zielone drugi raz. Krzewy też nie padną. Jedyne ryzyko, że poczekamy na kwiaty kolejny rok.. ale ogrodnik cierpliwy musi być