Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:53, 29 cze 2014

Bea napisał(a)
Ja też byłam na zakupach w sobotę. Kupiłam stipę bo moja tojeść nie miała towarzystwa i były zioła. Żałuję, że nie kupiła ziół, ale co się odwlecze...

Moja skleroza powoduje, że ciągle muszę ponownie jechać........

Beatko .. Ze sklerozą czy bez , ja chętnie z Tobą pojadę ... Dziś tez myślałam , jak już tam byłam. ,że mi żal ,że bez towarzystwa byłam
A to było wszytsko tak na szybciora , bo dziś był ostatni dzień tej wystawy.. Zresztą na miejscu dowiedziałam się ,że była równorzędńie druga wystawa kwiatów w Mikołowie , tylko ona kończyła sie koło 14.. Więc ja juz nie dałam rady , a stwierdziłam ,że nie ma sie co gonić
Ozz 19:59, 29 cze 2014

To coś ze mną nie tak, czy to pora taka, że wszędzie tylko o rozmnażaniu? To powojniki to jaszczury...

U Kasi na bawarskich ścieżkach był ostatnio poród dźdźownicy z ,,kulki" i pani opuchlakowa składała jajka
Bea 20:05, 29 cze 2014

Elu, dziękuję. Bardzo mi miło, że o mnie myślałaś.

Pewnie będzie okazja na jakiś wypad.

O Mikołowie nie słyszałam, ale warto wiedzieć bo to blisko i lubię Mikołów.
boguslawa_ma... 20:27, 29 cze 2014

Szkoda że wcześniej nie wiedziałam ,o tej wystawie w Ogrodzie Botanicznym
bo lubię tam jeżdzić,chociaż coraz rzadziejJak wnuk był mały to go tam zabierałam,a teraz to on mnie zabiera ...dziś byłam w Skaj Parku ,żeby oglądać jego nowe wyczyny na nowej desce
gierczusia 21:35, 29 cze 2014

Ozz napisał(a)
To coś ze mną nie tak, czy to pora taka, że wszędzie tylko o rozmnażaniu? To powojniki to jaszczury...

U Kasi na bawarskich ścieżkach był ostatnio poród dźdźownicy z ,,kulki" i pani opuchlakowa składała jajka

Ja tam nie wiem nic o rozmnażaniu i póki co , nie kcem wiedzieć ..jeden synek w zupełności mi wystarczy

..... Na małe jaszczurki się cieszę ,bo to już będzie kolejne pokoleńie .. Muszę się trochę zdoktoryzować o ich cyklu rozmnażania

O tych hodowlach opuchlaków słyszałam , zresztą w nieciekawym komtekście preparatów nicieniowych .. Chyba Gabrysia mi to mówiła ..że była larwa opuchlaka w słoiku z nicieniami i nic.. Miała się całkiem dobrze
Jak sobie teraz przypominam te stówki wydane na ten preparat to mnie kieszeń boli podwójnie
gierczusia 21:40, 29 cze 2014

Bea napisał(a)
Elu, dziękuję. Bardzo mi miło, że o mnie myślałaś.

Pewnie będzie okazja na jakiś wypad.

O Mikołowie nie słyszałam, ale warto wiedzieć bo to blisko i lubię Mikołów.

Beatko .. Ja zawsze o Tobie myślę .. Tylko ja taka dziamdzia jestem

Ja też o Mikołowie nie słyszałam , powiedział mi to facet sprzedający w Zabrzu ,zresztą bardzo pozytywńie wypowiadający się o tamtej imprezie..żalowałam ,że obie były w tym samym terminie , gdyby były tydzień po tygodniu to pewnie obskoczyłabym obie ... Albo obskoczyłybyśmy

Trzeba pamietać na przyszły rok ..

A na jakiś wypad liczę i ja
gierczusia 21:43, 29 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Szkoda że wcześniej nie wiedziałam ,o tej wystawie w Ogrodzie Botanicznym
bo lubię tam jeżdzić,chociaż coraz rzadziejJak wnuk był mały to go tam zabierałam,a teraz to on mnie zabiera ...dziś byłam w Skaj Parku ,żeby oglądać jego nowe wyczyny na nowej desce

Bogusiu.... Noo ja też nie wiedziałam .. Dzis rano mi koleżanka nadała , wiedząc ,że śrubę lekkką roślinną mam .. Napisałam esmsa do Beatki , ale potem miałam kaca moralnego ,że w obiedzie niedzielnym przeszkadzam i muż więcej nie pisałam ... Sorrry , bardzo

To Teój Wnuczek też na desce jeżdzi ????.. A była ś w parku w Katowicach na Paderewskiego ?????

Bo moj tez skejt
Bea 21:52, 29 cze 2014

usprawiedliwienia brak.

Cały dzień telefon poza zasięgiem.

boguslawa_ma... 22:07, 29 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Bogusiu.... Noo ja też nie wiedziałam .. Dzis rano mi koleżanka nadała , wiedząc ,że śrubę lekkką roślinną mam .. Napisałam esmsa do Beatki , ale potem miałam kaca moralnego ,że w obiedzie niedzielnym przeszkadzam i muż więcej nie pisałam ... Sorrry , bardzo

To Teój Wnuczek też na desce jeżdzi ????.. A była ś w parku w Katowicach na Paderewskiego ?????

Bo moj tez skejt

W Katowicach nie ,u nas byłam,on początkujący,kolana łokcie zdarte do krwi...
Jutro jedzie na kolonie
gierczusia 22:20, 29 cze 2014

Bea napisał(a)

usprawiedliwienia brak.

Cały dzień telefon poza zasięgiem.

.... Beatko , zdarza się ... Buziaki

Mam nadzieję ,że jeszcze nie raz się gdzieś razem wybierzemy .. Mimo przeszkód komunikacyjno - sieciowych

Ściskam