Bogdziu ... A mój Buczek szallleje .. Ciężko m go złapać w kadr bo rośnie prawie ja płocie ale mam nadzieję ,że listeczki rozwinięte uda Ci się dojrzeć
Cunninghams
I rododendron simona
Dziewczynki ... Noo przeca jak mnie tak " molestujecie " to ja siem muszem podddać ... I uczynię to z niemałą przyjemnością
Tylko mnie trzaśnijcie w łeb , kiedy pora odpowiednia nadejdzie by kupować cebulki i sadzić ..bo po pierwsze zapłon mam jak ...echhhhh, nawet nie powiem noo i przecieź pierwszy krok cebulowy zrobiony : wszak łączka krokusowa była .. Noo dobra , marna , bo marna , ale 80 pierwszych w życiu cebulek kupiłam
Tak więc oczekuję tulipanowego strzału w łeb
Ja się cieszę ,że wreszcie podpisalas listę obecności ...
A tak serio ...wiele razy czytałam peany na temat pisma obrazkowego a u mnie było go malutko , więc z nowym wątkiem było silne postanowienie poprawy .. I chyba częściowo m się udało
Buczek marmostar jak i lipa złapały mnie za serducho u Kapiasów , marmorstara wcześniej nie znałam..niestety ja mam tylko jedno miejsce na drzewo i teraz non stop myślę co wybrać...
Pokazałam marmorstara bo mowę komuś wpadnie w oko , kto ma miejsce a wcześniej też go nie znał .. Bo moim zdaniem jest wart grzechu
A za tarczownicę tarczowatą gorąco dziękuje .).. Nie było nazwy , a te kuleczki .... Echhhhh
To co , w przyszłym roku nabywamy obie tulipany , bo nas z forum wywalą
Męczyły mnie te kamienie , które wydzielają podwyższoną rabatę .. Są akurat naprzeciwko drzwi na taras i kanapy w salonie , wiec widać je dosłownie zawsze ... Stad pomysł zastąpienia brzydkiego kamienia ładnymi klockami nibypodkładami ..
Bedą ustawione tak ...noo i oczywiście wkopane z zimię
Sorry za jakość zdjęcia ale jest przed szybę , bo na zewnątrz zimnoooooooo
A zobaczcie jak to u Kapisów wygląda...... Nooo , hmmmmm ???... Będzie git ??
Kofffana .. Ty miej litość plizzzz ... Ja juz przez pól łikendu malujem , a Ty mnie jeszcze każesz u Siebie ???..... Łoooo mattttko zajechać mnie kcesz ??
Kasiek plizzzz..jakie pól tartaku , toż to jest ocupinka , nawet do bagażnika się zmieściło .... A to co widać , to ledwo 1/3 wszystkich klocków ... Obawiam się baaardzo poważnie ,że moje źrenice maja mają kształt klocków ... Czyli prostopadlościanów ... Żeby nie było.....
Rytm ogrodowiskowy ... To chyba jest nowe pojęcie , choć wszyscy tu obecni zdaje się dobrze je znają
Prawda jest taka ,że czasu mi brak notorycznie szcezgólnie na to by zgladać do ulubionych Ogrodniczek / ków codziennie ... Echhhhh... Noo ale jeść teź trzeba czasem a i domek odgruzować