Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:06, 19 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Bez migania, fotki wrzucaj z ogrodu a jak nie masz to z Paryza dawaj jeszcze tego nigdy dosc

Ochhhh .. Jak ja uwielbiam taki terroryzm .. Czeeekajjjjj juz leca tylko na inny sprzęt się przerzucę.

Hosty już powolutku robią sie żółciutkie.....

Skimmia zawsze mnie urzeka tymi swoimi dziwnymi kffiatuchami.. Wnet będą różowo- bordowe

Limka na patyku do tej pory wygląda pięknie

Noo i kolejny piękniś .. Nachyłek dostałam go od Pani z bylinowego w gratisie ze stwierdzeniem : nie wiem czy jeszcze coś z niego będzie ....a on mnie cieszy już ze dwa miesiące i jak widać nie zamierza skończyć kwitnienia .. Mam nadzieję ,że się wysieje na kolejny rok bo ta eteryczność łodyg i listeczków jest powalająca

Buziole dla Wszytskich zaglądających z jesiennego mikro ogrodu

GosiaJoanna 22:56, 19 paź 2014

Ojojjjjjjjjjjjjj nadrobiłam ...Paryż piękny, byłam bo jak tu nie być jak z Londynu to zaledwie 2 godziny pociągiem było Również wzrok przyciągnęły mi te zielone ściany, chociaż wtedy nie w głowie były mi ogrody hihihi Buziaki
AsiaK_Z 08:54, 20 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Czytaj , czytaj Asiu ... Mój młody właśnie przeżywa fascynację pierwszą w życiu lekturą ( tzn. wszytskie czytał , litości nie było , ale do zachwytów to daleko było ).. A teraz wpadł w sidła Romea i Julii .. Dasz wiarę ??14 latek .,,,.. Dom wariatów normalnie

O rajusiu. To może jakieś "laf story" przeżywa . Synowa jakaś się tam nie kręci?
Miłego dnia. U mnie, póki co świeci słonko. Jest super, szkoda tylko, że poniedziałek
gierczusia 09:58, 20 paź 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Ojojjjjjjjjjjjjj nadrobiłam ...Paryż piękny, byłam bo jak tu nie być jak z Londynu to zaledwie 2 godziny pociągiem było Również wzrok przyciągnęły mi te zielone ściany, chociaż wtedy nie w głowie były mi ogrody hihihi Buziaki

Kuleeee .. Że tez myśmy o tym nie pomyśleli..echhhh..ale tak z drugiej strony to czasu było tak mało ,źe na sam Paryż ledwo starczyło a co dopiero by się gdziesik tam wybierać ..
Podobałomi się tam to upychanie zieleni gdzie wlezie .. Na przykład na ścianę w Anglii to jakoś się tego z automatu spodziewałam , ale w Paryżu wcaleeee tym bardziej byłam miło zaskoczona

Buziaki
Ps. Trupa wysyłam .. Mam nadzieje ,ze mi wybaczysz zaburzenie harmonogramu " zamknięcia sezonu "
gierczusia 10:02, 20 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)

O rajusiu. To może jakieś "laf story" przeżywa . Synowa jakaś się tam nie kręci?
Miłego dnia. U mnie, póki co świeci słonko. Jest super, szkoda tylko, że poniedziałek

Dzizassss , nawet mnie nie strasz .... Muszę go chyba wziąc na spytki , bo właśnie wczoraj moja najlepszejsza psiapsóła została oficjalnie babcią .. Wprawdzie jej córka ma lat 19 a moj ma dopiero 13 , ale fieszzzz strachhh ma wieelkie ooczyyy

U mnie leje .. Wczoraj było superi dziś jeszcze chciałamiść po troszku ziemi spod dębów do lasu ..ale jak tu w tym deszczysku mokrą ziemię do worka pakować a rodka mam jeszce do posadzenia ..echhhh..o cebulach juz nawet nie wspomnę

Buziaki

Wyślij mi troszku tego słoneczka plizzzz
AsiaK_Z 10:52, 20 paź 2014

Kochana, mówisz i masz
Póki co u mnie jeszcze świeci, ale zmienia się
GosiaJoanna 13:34, 20 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Kuleeee .. Że tez myśmy o tym nie pomyśleli..echhhh..ale tak z drugiej strony to czasu było tak mało ,źe na sam Paryż ledwo starczyło a co dopiero by się gdziesik tam wybierać ..
Podobałomi się tam to upychanie zieleni gdzie wlezie .. Na przykład na ścianę w Anglii to jakoś się tego z automatu spodziewałam , ale w Paryżu wcaleeee tym bardziej byłam miło zaskoczona

Buziaki
Ps. Trupa wysyłam .. Mam nadzieje ,ze mi wybaczysz zaburzenie harmonogramu " zamknięcia sezonu "

Spoko Szalona Kobitko, bez czarny już trupa nie przypomina wypuścił kilka gałązek i chyba dobrze mu na Syberii hehehe tylko żeby go te polarne misie nie zjadły
boguslawa_ma... 18:52, 20 paź 2014

Elu macham
BusyBee 19:21, 20 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Buziaki

Przeraził mnie ten TRUP!!!!.... aż doczytałam, że to pieszczotliwa nazwa bzu. ........można i tak

Swoją drogą lecą tu ciągle jakieś niestworzone historie.... trupy......napady.......i osaczanie przez białe miedźwiedzie... horror po prostu
Ktoś tu ma wyobraźnię jak Coben.....
gierczusia 19:39, 20 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Kochana, mówisz i masz
Póki co u mnie jeszcze świeci, ale zmienia się

Ooooo ja Ciem .. Dziękuuję .. To Ci jest dopiero rozpusta prosisz o cos i masz..aaa..dawno już takiego czegoś nie doznałam

Mam nadzieje ,że u Ciebie słoneczko jest nadal i nie wysłałaś mi całego

Ściskam