Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:39, 14 paź 2014

eda napisał(a)
Buziaki Eluś w świętowaniu dla Ciebie bukiecik córcia takie rozdawała śliczna buzia taką bym chciała nauczycielkę dla swoich dzieci buziaki

Edziu .. Wielkie dzięki za buziaki i komplimenta .. Jest mi bardzo miło .. Ale fajny kfiatuch .. Taki ognisty pomarańcz ,że az człek o tej paskudnej jesieni zapomina

Ps.no i myślę ,źe Twoja Córcia też ma fajną panią skoro na taki śliczny bukiecik " zasłużyła "

Ściskam mocno
gierczusia 18:41, 14 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Ja tej, ale widoki
Buziam

Nooo .. Tam jest japrawdę ślicznie..pogoda była średniawa wiec nie wszytskie zdjęcia ładnie wyszły , choć do zwiedzania było idealnie

Buziole
lojalna_ 18:42, 14 paź 2014

Wszystkiego naj psorko

Zazdroszcze wypadu cudny kiedys byłam raz w roku kolezanke miałam z podstawówki a terax mam ogród do zrobienia hihi to miasto za którym sie teskni
BusyBee 19:02, 14 paź 2014

Ale świetny weekend, uwielbiam takie wypady, niestety nie zdarzają mi się za często.... a szkoda
To doskonały sposób na reset... a to na pewno bardzo Ci się przydało....

Z tego co piszesz, to nie był Twój pierwszy weekendowy wyjazd... czy wykupujecie wycieczki, czy organizujecie się sami???

Pozdrowionka w dniu Twego święta
popcorn 19:06, 14 paź 2014

Ale fajny wyjazd!! pozdrawiam!!
Urszulla 19:43, 14 paź 2014

Wpadam na koniec dnia świętowanie można przedłużyć ewentualnie na noc
Paryż brzmi romantyczniePozdrawiam
gierczusia 21:47, 14 paź 2014

Urszulla napisał(a)
Wpadam na koniec dnia świętowanie można przedłużyć ewentualnie na noc
Paryż brzmi romantyczniePozdrawiam

Uleńko .. To jakkk ?? Robimy całonocne balety ??

A Paryż , brzmi owszem romantycznie ale na brzmieniu to się raczej kończy .. Byliśmy z Dziecięciem , to raz ..na zwiedzaniu intensywnym to dwa..no i z przyjaciółmi

Więc było naprawdę suuuper ,ale nie w kategorii " romantyzm ".. Noo i oczywiście polecam serdecznie
gierczusia 21:49, 14 paź 2014

popcarol napisał(a)
Ale fajny wyjazd!! pozdrawiam!!

Cześć Karolinko .. Dawno Cię nie u mnie nie było, witaj .. Wyjazd naprawdę sie udał i nic tylko planować kolejny
gierczusia 21:54, 14 paź 2014

BusyBee napisał(a)
Ale świetny weekend, uwielbiam takie wypady, niestety nie zdarzają mi się za często.... a szkoda
To doskonały sposób na reset... a to na pewno bardzo Ci się przydało....

Z tego co piszesz, to nie był Twój pierwszy weekendowy wyjazd... czy wykupujecie wycieczki, czy organizujecie się sami???

Pozdrowionka w dniu Twego święta

Pszczółko ... Mnie jeszcze do ubiegłego roku nie zdarzały się wcale...worek rozwiązał się tej wiosny , kiedy zapragnęłam pojechać na Chelsea Flower Show do Londynu .. Beatce z Miniformatu też wpadł ten pomysł do głowy i tak wspólnie zorganizowałyśmy wszystko , począwszy od przelotu , przez noclegi i wstęp na wystawę .. Noo i było tak fajnie ,że kolejny wyjazd był tylko kwestią czasu...

Reset bardzo sie przydał , choć był zdecydowanie zbyt krótki jak na moje sterane nerwy

Za pamięć o Dniu Edukacji serdecznie dziękuje

Ściskam mocno
gierczusia 21:57, 14 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Wszystkiego naj psorko

Zazdroszcze wypadu cudny kiedys byłam raz w roku kolezanke miałam z podstawówki a terax mam ogród do zrobienia hihi to miasto za którym sie teskni

Psorka dziękuje bardzo , bardzo

Masz rację Jolu .. Paryż jest magiczny..zreszta obejrzenie go w przeciągu trzech dni ,a tak naprawdę dwóch (bo jeden był przeznaczony na park Asterixa ) to jest niemożliwa niemożliwość .. Ale atmosferę zdążyłam poczuć i zobaczyć te najważniejsze zabytki , wiec chwilowo musi mi wystarczyć