Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:03, 14 paź 2014

Bea napisał(a)
Ale ze mnie gapa.

Wszystkiego najlepszego dla Pani Profesorki...
Buziaki ......dla Wszystkich ..........
Przepraszam, ale od samego rana bardzo ścisły harmonogram ................ i
szybkość prz..............

Beatko .. Naprawdę nic się nie stało ..

My również buziaki zasyłamy bardzo zadowoleni z podróży ..niestety jak widze i czytam to Kilkoro z nas dopadł już dziś " ścisły harmonogram ".... Echhh..niech to..nawet chwilkę relaksu trzeba potem cieżko " odpokutowac ".... Ściskamy bardzo mocno

Co do prędkości to rozumie ,źe " przelotowa "

Piękny kosz z kwiatami .. Dziękuję
gierczusia 22:06, 14 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Skimia wygląda jak moja... ale Gierczuś bez okularów... to niespotykany widok

Skimmia naprawdę cudna .. Ta moja z bialoobrzeżonymi listkami nie jest taka efektowna niestety..noo ale trudno

Gierczuś bez okularów .. Nooo , to zasługa tego mega zachmurzonego paryskiego nieba .. W innym przypadku bez brylek by nie przeszło ściskam Aniu
gierczusia 22:07, 14 paź 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Wszystkiego Naj naj naj Pani "psorka"

Danusiu .. Dziękuję za pamięć i za życzonka

Asia KZ napisała
Wszystkiego naj , naj , naj

Tobie Asiu również
gierczusia 22:12, 14 paź 2014

Sebek napisał(a)
Ojjj jak wszystkie ciała pedagogiczne na forum zaczną świętować to forum będzie pustkami świecić

Ajjj Sebuś .. Nauczycielki jak nauczycielki .. Ale jak zaczną księgowe to forum chyba zamkną

A tak na serio .. Ciekawe czy jest jeszcze jakaś " silna grupa pod wezwaniem "..pozdrowionka .. Za miedzę
gierczusia 22:13, 14 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Hello, czy Ciało Pedagogiczne już świętuje jutrzejszy dzień?
Zostawiam buziolki

Nie , nieeeeee ,aż tak to nieeee .... Ciało pedagogiczne siem ślajało
EPODLAS 23:39, 14 paź 2014

Super relacja z Paryża. A tak naprawdę to zazdroszczę takiej wycieczki. Niech włączony szwędacz dalej miga. A potem nam pokazuj, pokazuj....
eda 20:23, 15 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Edziu .. Wielkie dzięki za buziaki i komplimenta .. Jest mi bardzo miło .. Ale fajny kfiatuch .. Taki ognisty pomarańcz ,że az człek o tej paskudnej jesieni zapomina

Ps.no i myślę ,źe Twoja Córcia też ma fajną panią skoro na taki śliczny bukiecik " zasłużyła "

Ściskam mocno

Zadowolona jest obdarowała kwiatuchami nawet kierowce i konwojentkę i panią co robi pyszną herbatkę ze starszym gorzej wstydzioch i buntownik ha ha Buziaki
gierczusia 20:38, 16 paź 2014

eda napisał(a)

Zadowolona jest obdarowała kwiatuchami nawet kierowce i konwojentkę i panią co robi pyszną herbatkę ze starszym gorzej wstydzioch i buntownik ha ha Buziaki

.. Haha..też mam wstydziocha i buntownika wiec to znam ... A Wy nawet konwojentkę macie ???.. Łaaaaaa..noo nieżle brzmi .. Teź by mi się przydał konwojent .. I najlepiej taki brunet z niebieskimi oczyma i tak 2 matrasy wzrostu .. Nooo ..i jeszcze kierowca

Ściskam Edziu
gierczusia 20:44, 16 paź 2014

EPODLAS napisał(a)
Super relacja z Paryża. A tak naprawdę to zazdroszczę takiej wycieczki. Niech włączony szwędacz dalej miga. A potem nam pokazuj, pokazuj....

Fajnie jak sie podoba Bożenko ..tak naprawdę nawet fajnymi zdjęciami trudno jest oddać ten klimat i urok miasta .. No i naszą radość z tej wycieczki .. Wprawdzie teraz wyglądamy jak " wyplute bombony " tzn. cukierki czyli jesteśmy wykończeni tą bieganiną ,ale naprawdę było warto

Wczoraj mojego syna na wf zfaulował kolega i ma nogę opuchnięta jak bania i ledwo chodzi ..śmiejemy sie ,źe stało sie to w dobrym momencie .. Bo juz po wyjeździe ... O ile jakikolwiek moment na takie cos może być " odpowiedni "

Pozdrowionka
gierczusia 20:48, 16 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Tynk powoduje ze ziemia jest zasadowa.

Wiem Aniu , wiem..ale ja kompletnie nie wiem jak to sie stało..to znaczy sie ..wiem .. Po prostu to były najpierwszejsze rośliny jakie kupiłam..tu była jeszcze budowa i tego gruzu wszędzie było tyle,że nie pytaj.. Część wywlokłam ,ale nie wszystko dałam radę..no i posadziłam..a teraz musze poprawiać