Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 14:24, 02 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kaś jest Ela?

Ślajom siem kaj popadnie
gierczusia 14:26, 02 gru 2014

bociek napisał(a)
Heloł. Przyleciałam się przywitać, a Eleczka gdzieś poza forum bryka.

No to zostawiam buziaki i lecę dalej

Bociusia .. Byłaś tak mocno wyczekiwanym Gościem ,że gdybym wiedziała to bym pewnikiem czerwony dywan rozwinęła

Cieszę sie ,że jesteś ..mam nadzieje ,że na dłużej .... Buziole
gierczusia 14:30, 02 gru 2014

Sebek napisał(a)

Ten pierwszy link... Za takie donice można zabić

Ja raczej wzdycham do tej z drugiego linka, choć nie zaprzeczam,że i te geometryczne są boskie

Ale jak juz sie do tego zabijania brał będziesz , to mnie oszczędź plizzzz .. Bo kcem jeszcze troszku żyć
gierczusia 14:33, 02 gru 2014

JulkAd napisał(a)
No tak.....ja jestem to teraz Ciebie nie ma

Tęsknię

Juleczko .. Cos mamy ruch wahadłowy ..

Ale co myję naczynia i zaglądam przy okazji przez kuchenne okno , coby mi się przy tym myciu nie nudziło , to zawieszam oko na Twoim cudnym buksie ..tak wiec myśli o Tobie towarzyszą mi prawie codziennie

Buziole gorące
gierczusia 14:35, 02 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Zaglądam kontrolnie... a tu piękny klonik.. u mnie tak co roku sie wybarwia...
I co do ogrodu napiszę tak... za mały na chciejstwa za duży do roboty... i zdania nie zmienię o swoim

.. Haha..kolejna Kontrolerka mi się nadarzyła ??

Co do klonika to tylko pozostało mi dać na mszę , coby to taki potffór jak u Ciebie nie wyrósł

A co do ogrodu....u mnie jest dokładnie tak samo ... Za mały na chciejstwa za duży do roboty

Ściskam
gierczusia 14:38, 02 gru 2014

anna_studio napisał(a)

...a mnie nowy areał nie jest potrzebny

i pozdrowienia jesienne zostawiam

Tos chyba jedyna , która dodatkowego areału nie potrzebuje .. Ale to pewnie dlatego ,że i tak nie tak dawno " przybralaś " i masz jeszcze masę do zagospodarowania .. Czego zadraszczam ogromnie

Buziolki slę
gierczusia 14:39, 02 gru 2014

Ewa napisał(a)
Piękny klonik !

Ewka .. Za komplimenta pod adresem klonika dziękuje w jego imieniu a nowy awatarek prześliczny
gierczusia 14:41, 02 gru 2014

Juzia_G napisał(a)

Ja bym trochę swojego oddała. Chociaż mam nadzieję, że to tylko chwilowe odczucie

Juźka....... Ty fieszzz ,źe ja biorem , jak co ... ale ma wrażenie ,że nie oddasz
gierczusia 14:44, 02 gru 2014

BusyBee napisał(a)
Nadrabiam po weekendzie...ufff... pędzi u Ciebie ten wątek, że czasu nie starcza dokładnie poczytać...
Piękne kolorki pokazujesz...i ciągle wszystko się u Ciebie świetnie trzyma...oby jak najdłużej Cię ta pogoda rozpieszczała...
Buziaki Elu

Pszczółko .. Mam nadzieje ,ze dałam Ci tym razem troszkę wypocząć od tego pędzącego wątku teraz juz niestety nie jest tak pięknie... Figa zrzuciła liscie i ogrod wchodzi w czas kiedy jest mało reprezentacyjny...u nas takie dziwaczne przymrozki z wiatrami ,ze nawet rodki mają zwinięte liscie , choć nieraz przy dużo niższej temperaturze ich to ni spotyka

Buziole ... Ściskam mocno
gierczusia 14:48, 02 gru 2014

Gardener27 napisał(a)

Chyba jestem wyjątkiem w tym temacie Ja swojego ogrodu w życiu bym nie powiększył i nie chcę większych areałów To co posiadam stanowczo mi wystarcza Prawda jest taka że jeśli ktoś jest pedantyczny (taki jak ja) dla niego praca w małym ogrodzie jest przyjemnością a w dużym mordęgą Wiem że wszystko zależy od nastawienia ale nie mogę patrzeć jak coś w jednej części ogrodu jest wymuskane a w drugiej straszy Zanim z jednej części dojdę do drugiej to trzeba wracać z powrotem i tak w kółko Błędne koło które prowadzi do obrzydzenia sobie ogrodu Takie beznadziejne przypadki jak mój też się zdarzają

Pozdrawiam

Przemek ... Teraz to chyba zaczynam sie cieszyć ,że mi do padantki daleko.. Bardzo nie chce doprowadzić do sytuacji obrzydzenia sobie ogrodu

A tak na poważńie .. Uwielbiam wypielęgnowane ogrody
Pozdrowionka