Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 14:55, 02 gru 2014

Milka napisał(a)
Mój też nie chce wody i ja chyba też nie...po powodzi 1000 lecia mam jakiś uraz do wody;

To ten klon co sił nabierał w salonie
Rzeczywiście piękny, wart miec go w ogrodzie; moje klony szybko liście straciły, więc na razie niewiele o nich powiem, poza tym, że kiedyś będą cieszyć
pozdrawiam Elu

Ja niestety uwielbiam wodę , a i ptaki maja z niej radochę..musze wiec wymyślić coś " zamiast "

Klon mial miejscowkę w salonie , ale tam mu się ffcale ne podobało ... Liscie trzymam u mnie najdłużej ze wszytskich drzew .. Jestem nim po prostu zachwycona .. Ciekawe jak to jest ,ze u Ciebie Irenko w takim ciepłym miejscu klony straciły tak szybko liscie...hmmmmmm...

Buziole
gierczusia 15:00, 02 gru 2014

bdan napisał(a)

W moim wątku miałam czas depresji zwiazanej z wielkościa ogrodu, a wczoraj to nawet miałam mysli, że jednak będe mieć dylemat, czy posadzić cyprysik nutkajski czy kalinę watanabe, bo tylko jedno się zmieści.

Ale ogólnie gdybym mogła wybierać to licząc plusty i minusy, oraz siły na pielęgnację tochyba nie chciałabym takiego 22 ar ogrodu. No ale jest i trzeba go jakoś ogarnąć

Ela za te słowa ,ze nie chcesz oczka ,to mój mąż na rękach by Cię nosił. Bo jak mówię, że mamy miejsce, żeby sobie jakies oczko zrobić, to on stanowcze "nie".

Achhhh.....chcialabym miec takie dylematy a tu u mnie taka malizna .. Ale pomysł jaka masz intymność i ile miejsc na chciejstwa

A w kałuży Małej Mi jeszcze sie ńie zakochalaś ??? Bo gdybym ja miała wiecej placu to bym z wody nie zrezygnowała ,ale przy takim małym oczku strasznie trudno utrzymać w nim równowagę biologiczna .. Już sie Dziewczyny śmiały ,we mam glonojada kupić
Juzia 15:11, 02 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Juźka....... Ty fieszzz ,źe ja biorem , jak co ... ale ma wrażenie ,że nie oddasz

Zastanowię się
hyhy

Biedna Ty taka zabiegana...
Buziaki ślę!
Urszulla 15:14, 02 gru 2014

Klonik cudny Elu, ale popatrzyłam na datę 12 listopad też zaległości niezłe byle do świąt a potem jakoś poleci pozdrawiam
Ewa777 16:30, 02 gru 2014

Hej, Elu, fajnie, że już jesteś Smutno było bez Twoich żartów
Madzenka 21:46, 02 gru 2014

Gpfajnie źe jesteś zwolnij troszkę
GosiaJoanna 21:47, 02 gru 2014

Ellllllllllllllllllllla się odnalazła hihihihi dobrze ze odpisałaś na sms'a bo bym już się martwiła
JulkAd 10:22, 03 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Juleczko .. Cos mamy ruch wahadłowy ..

Ale co myję naczynia i zaglądam przy okazji przez kuchenne okno , coby mi się przy tym myciu nie nudziło , to zawieszam oko na Twoim cudnym buksie ..tak wiec myśli o Tobie towarzyszą mi prawie codziennie

Buziole gorące

Cieszę się, że chociaż w Twoich myślach dzięki buksikowi istnieję. Niestety Elu u mnie nawet doba licząca 30 godzin nie wystarczyłaby na nadrobienie zaległości zarówno na forum jak i w domu...a święta się zbliżają dużymi krokami...czas na generalne porządki....chyba w styczniu skończę:

Buziam mocno i ściskam serdecznie
malgorzata_s... 17:01, 03 gru 2014

Witaj po labie Gdzieś ty kobito latała Buziaki
AsiaK_Z 18:19, 03 gru 2014

Cześć Elu, dzięki za mianowanie mnie Twoim manadżerem, ale byłby ze mnie taki jak z koziej d..y trąba przynajmniej teraz. Od lipca lub sierpnia 2015 może będzie lepiej Pozdrawiam cieplutko