Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AsiaK_Z 08:05, 24 lis 2014

Cześć Elu. Mam dosłowinie chwilunię, więc zaglądam do Ciebie, a tu Ciebie ni ma. W takim razie pozdrowienia i uściski zostawiam
nicol21 20:37, 24 lis 2014

A ten Twój baron to nie podsycha i dlatego żółknie?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Bea 19:00, 25 lis 2014

Ela zapracowana i nie ma czasu.

Pewnie się niebawem odezwie.

danuta_szwajcer 19:23, 25 lis 2014

Klona zobaczyłam dopiero dzisiaj no i super sie odbarwia, dobry zakup Taki energetyczny a wycieczki zazdraszczam Nie byłam tam nigdy i jest tak pięknie jak mowia? Pozdrawiam serdecznie
gierczusia 14:12, 02 gru 2014

Witajcie po małych wagarach ... Mam taki młyn ostatnimi czasy ,źe nie wiem , gdzie mam łapki włożyć .. A tu święta za pasem, a dla mnie doba musiałaby miec jakieś ..hmmm 30 godzin chyba by wystarczyło ... Cieszę sie ,że zagladaliście mimo mojej nieobecności. To jest serio bardzo , bardzo miłe dziękuje
gierczusia 14:17, 02 gru 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Klona zobaczyłam dopiero dzisiaj no i super sie odbarwia, dobry zakup Taki energetyczny a wycieczki zazdraszczam Nie byłam tam nigdy i jest tak pięknie jak mowia? Pozdrawiam serdecznie

Danusiu
Ja myśle sobie ,że zobaczysz tego klona jeszcze nie raz nic straconego wiec..teraz jest juz całkiem łysy.. Wprawdzie ja lubi łysych ,ale znowuż bez przesady
Paryz naprawdę piękny .. I sprawia wrażenie takiego czysciutkiego ( wrazenie powiadam ) ponieważ w większości jest wybudowany z jasniutkiego piaskowca...wyobraź sobie wszytskie domy jednakowego koloru smakowitego beżu..jest wrazenie , prawda ?.. Paryż znów nie jest tak daleko , wiec wycieczkę polecam goraco
Ściskam mocno
gierczusia 14:18, 02 gru 2014

Bea napisał(a)
Ela zapracowana i nie ma czasu.

Pewnie się niebawem odezwie.

dziękuje za wyrozumiałość Beatko buziole i do rychłego zobaczenia
gierczusia 14:20, 02 gru 2014

nicol21 napisał(a)
A ten Twój baron to nie podsycha i dlatego żółknie?

Nieeeee, Ewelinko .. Po prostu był juz podmarznięty..ale o dziwo do teraz jeszcze sie trzyma..marnie , bo marnie ale zawsze
gierczusia 14:21, 02 gru 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Elu. Mam dosłowinie chwilunię, więc zaglądam do Ciebie, a tu Ciebie ni ma. W takim razie pozdrowienia i uściski zostawiam

Ty też taka zabiegana jesteś ??... Echhhhh..szleństwo jakoweś ostanio

Buziole gorące
gierczusia 14:24, 02 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
zapracowana ....trudno........szkoda ....moze chora jestes jak i ja ...

Jolcia..ja jeszcze nie chora , ale wszyscy wkoło juz prawie .. I na mnie to wszytsko spada , walczyć trza .. Gdybym była chora to może bym sobie chociaż w łóżeczku troszkę poleżala i dała radę Was wszystkie poodwiedzać i zaległości nadrobić zaraz polecę zobaczyć do Ciebie czyś sie juz wykurowala