Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:45, 12 maj 2014

ewakatowice napisał(a)
Normalnie... seksi ogrodniczka

.... Taaaa , w sam raz wyposażenie " ogrodowe "... Jeszcze do tego siateczka na głowę pod kolor iiiii...aż strach pomyśleć co sie bedzie działo
gierczusia 19:47, 12 maj 2014

ewakatowice napisał(a)
Ell, poprawki dokonałam i zdjęcia na zastępstwo umieściłam.

Dobra , spoko

Teraz jak ktoś będzie chciał czytać , to nie bedzie wiedział o co biega,bo zacytowania już się nie dają skasować ...
gierczusia 19:48, 12 maj 2014

Sebek napisał(a)

Mi też umknął.....Ffffstyd normalnie....Dlatego również dyplomatycznie się wycofam - ale jeszcze pomacham

Ajjj Sebek .. Tyś zaginiony maturzysta ... Tobie fffszystko wolno .. Przynajmniej na czas matury

Odmachuję i trzymam nadal
ewakatowice 19:49, 12 maj 2014

gierczusia napisał(a)

.... Taaaa , w sam raz wyposażenie " ogrodowe "... Jeszcze do tego siateczka na głowę pod kolor iiiii...aż strach pomyśleć co sie bedzie działo

jak Ty tak się "odszpanisz" do ogrodu to rośliny szlak trafi z zazdrości
a sąsiad zawał będzie miał ...
gierczusia 19:51, 12 maj 2014

bociek napisał(a)
Swiat jest piekny, co nie Dziewczyny

Jasne ,że tak ... Gdybyśmy były bez emocji , to co by to było za życie

Buźki Bociuś
gierczusia 19:52, 12 maj 2014

ewakatowice napisał(a)

jak Ty tak się "odszpanisz" do ogrodu to rośliny szlak trafi z zazdrości
a sąsiad zawał będzie miał ...

Roślinkom też mogę kupić , albo wylizingować moje .. Mam 4 pary .. Rożne kolory i wzory ... Ale jak to sąsiad zobaczy ,to się chyba ze wstydu spalę
gierczusia 19:56, 12 maj 2014

anna_g napisał(a)
Przez chwilkę nie zaglądałam i mnie emocje ominęły

Eluś - Ty siem chiba tak na poważnie nie przymierzałaś NIE jechać do Pisarzowic... hę? (nie wiem czy to zdanie ma sens ale rozumiesz - chciałam powiedzieć, że jedziesz i nie ma to tamto Synuś chiba płakał nie bedzie jak chata będzie wolna Zajęcie sobie znajdzie a że młody jest to pewnie to będzie kompiuter... więc póki co to możesz spokojnie wyjechać

Wczoraj byłam na imprezce ze znajomymi którzy zostawili w domu córcię -ale ciut młodszą. Wyznaczyli jej co ma zrobic a potem może przed tv - a żeby wiedzieli czy tak będzie to przy tv zamontowaną mają kamerę i na telefonie sprawdzali z imprezki co córcia robi... Niezła inwigilacja... To nasze czasy lepsze były Ani kamer ani komórek

Buziaki niedzielne

Aniu.. No jak ja bym miała nie jechać .. Kiedyś pogadamy o moich oczach , to może Ci naświetli pewne kwestie

Młodemu pewnikiem krzywda sie nie stanie , ale ja się bojammm ,że łon sie do tego kompa przyklei , bo On potrafi , łojjjj potrafi

Mimo wszystko nie będe inwigilowac.. Liczę na ociupinkę rozsądku z jego strony

Buziaki
gierczusia 19:58, 12 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Biedne dzieciaki tak pod kontrolą,ale Ela chyba kamerki nie zainstaluje
Elu róże kupiłam sobie sama w szkółce w Zabrzu,Kasia dała mi tylko namiarPozdrawiam

No racja Bogusiu .. Nie zainstaluję

Ja myslałam ,że chodziło o tą szkółkę , która jest niedaleko Kasinego domku w Pszczynie ... A tu z
Zabrze ... Ta Kaśka to ma szczęście , wszędzie ma sklepy z różami .. I to jeszcze fajniste .. Pól Ogrodowiska zaopatruje
gierczusia 20:01, 12 maj 2014

Magda70 napisał(a)
Ela...ja jeszcze raz w sprawie lustra...czy ono jest jakiejś specjalnej grubości?? Czy to nie ma znaczenia??

Madziu .. Ja zawsze pomogę chętnie jeśli tylko umię ... Nie znam grubości lustra , ale szklarz na to pytanie odpowiedział mi ,że to klasyczne lustro które się klei do ścian w łazienkach.. Jeśli to bedzie zbyt mało , to pisz , a ja się postaram do tego szklarza podjechac lub zadzwonić

Buziaki
gierczusia 20:02, 12 maj 2014

nicol21 napisał(a)
Gierczusia ale pędzisz z robotami! ML pod lustrem plus coś niskiego, może jakiś zwisający carex będzie się super prezentował. czekam na dalszą fotorelację!

Ewelina .. A ja mam wrażenie ,że mi się to ślimaczy.. Mam jeszcze tyle klocków do pomalowania , a jesze wkopywanie i obsadzanie rabat.. To juz wprawdzie przyjemnośc ,ale droga do niej daleka , ojj daleka ...

Ściskam