Ela wpadam z pytaniem czy Ty zeolit stosowałaś? Bo ja sobie 120 kg na 70 m2 kupiłam. I sie zastanwiam czy ja mam 70 czy 90 m2 trawnika....poczytałam u. Ciebie o zeolicie i sobie ochoty narobiłam. Byłaś zadowolona z wfektu? Bo piaskowanie u mnie nie przynosiło efektu.
Nooooo.......jeszcze siateczkę na łeb mi kcecie założyć ??... Kcecie , coby mój eMuś siem ze mną rozwiódł na ament ...... Ajjjjj , paskudy .. Kupić Wam też stopki ??
Madzenko .. Stosowałam zeolit w tym sezonie ..to był drugi raz.. Piasek jest rzeczywiście gorszy do tego celu a to chyba z powodu grubszej struktury, zeoli jest bardzo miałki...w ubiegłym roku efekty mnie nie powaliły, bo tylko aerowalam i potem zeolit.. W tym roku zrobiliśmy porządną wertykulację , zeolit i potem nawóz yara mila i trawniczek jest jak ta lala
Noo masz racje Aniu .. Nikt nas przez kamerki internetowe nie śpiegował .. Komóreczki nie było ... Echhh , to było życie
Wrzuciłam Ci kolejne fotki simony , może widok w pąki cos Ci rozjaśni bo mój jest ostro różowy... Nooo i nigdy go nie okrywałami nigdy mi nie zmarzł.. Wprawdzie rośnie pod oknem w kuchni czyli przed domem w tym takim zagłębieniu , ale bez okrywanka