Eluś stopki obejrzałam Urocze koroneczki Może i ja zainwestuję w takowe bo te zwykłe kolanówki mój Em nazywa antygwałtki i zawsze każe zdjąć bo go odrzuca Jak koronki założę to i darmowy masaż stóp się nadarzy ? Buziol
Justynko .. Ja długo nie wiedziałam o istnieniu takiego boskiego wynalazku jakim są te koroneczki .. Zresztą kupiłam aż 4 pary , każdą w innym wzorze i kolorze
Stwierdziłam ,źe to jest takie fajne ,że musze sie z Wami tą wiedza podzielić , mimo ,że to nie forum o wyrobach pończoszniczych tylko ogrodowe ... Ale ja tu sie nauczyłam robić włoczkę z podkoszulka i masę do dekorowania tortów i jeszcze pewne 100 różnych rzeczy , które mi teraz umknęły ...wiec steiwrdziłam ,że mimo faktu ,że mi chłop pokazał pewien znaczek na czole musze Was z instytucją koronkowych stopek zaznajomic ... Mężowie pewńie będą m wdzięczni .. A Gośka też jak sie na masaż stop załapie
A czy zabiorę to na Chelsea ???... Zobaczymy jak to bedzie z pogodą .. Bo zdaje sie pierszym elementem bagażu bedzie pelerynka i kalosze , a potem co mi tam jeszcze uda sie upchnąc ...choć w tym akurat jestem dość dobra