Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 11:39, 22 mar 2015

Juzia napisał(a)
Doszło Eluś! Całe!I dzięki za storczyka
Buziak!

Nooo niech by tylko spróbowali potłuc!!... Bo ja naprawdę postarałam się przy pakowaniu styropian latał fffszędzie ,ale to bez znaczenia

Noo włallla miszcz pakowania czyż nie ???

Ps..za listy miłosne siem nie dziękuje
Pps. Ńiech Ci służy
gierczusia 11:53, 22 mar 2015

JulkAd napisał(a)
Elu wiosna u Ciebie w ogrodzie widzę.... fauna po zimie się do życia budzi...uważaj na swoją Zuzę bo ponoć bociany już przyleciały... Buziolki z uściskami

Juuleczkoooo .. Jak ja tęskniłam....Ty mi uciekłaś ,Anulka od ogrodoterapii mi uciekła...i mi smutno było ....
Ale grunt że już jesteś a w zasadzie : jesteście .)

Bociana u mnie jeszcze nie widziałam ,ale sie martwię ,że główną przyczyną nieszczęść Zuzy jest kot sąsiadki....na szczęście moja deska tarasowa ma takie szparki , wiec jak coś nie halo to Zuza myk pod pokład

Ptak wtedy może wyglądać tak

gierczusia 11:54, 22 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Czy dalej się miziasz z Zuzią, że Cię nie ma? Smutno bez Ciebie

Ochh Kasiu....jak mnie czasm żal ,źe ja się nie umię sklonować......
Bo u mnie praca wre ..

Przede wszytskim pozbywać się tego obrzeża..wyrywam , robię kanciki i takie tam...jeszcze nie ma co pokazać , ale będe chyba dużo lepiej ńiż było....

W jednych doniczusiach zasiałam razem pomidory i werbenę..hmmmm..nie zaznaczyłam co gdzie i masz babo placek.. Co jest coooo ??

Akcja patyk też chyba przyniosła efekty .. Jak widać moje hortensje limelight żyją .. Jak się utrzymią i będą rosły ... To dopiero bedzie radocha

Jakby tego wszystkiego było mało to kombinuję nad załatwianiem grzybów beauveria na opuchlaki ...

I tak to u mnie leci .. Buziole Kasiu

Juzia 11:58, 22 mar 2015

Pierwszy raz widziałam opakowanie kartonowe na śrubki
gierczusia 12:03, 22 mar 2015

Juzia napisał(a)
Pierwszy raz widziałam opakowanie kartonowe na śrubki

Ja też .. Ale musze przyznać ,źe opakowanie , mimo źe kartonowe , było dość solidne
Juzia 12:06, 22 mar 2015

gierczusia napisał(a)

Ja też .. Ale musze przyznać ,źe opakowanie , mimo źe kartonowe , było dość solidne

Noo
Ewa777 13:32, 22 mar 2015

Eluś, Ty się już ubierz, jak tak zimno

Wpadnij do mnie, zobacz, co wczoraj zrobiliśmy z mężusiem
boguslawa_ma... 15:41, 22 mar 2015

gierczusia napisał(a)

Ochh Kasiu....jak mnie czasm żal ,źe ja się nie umię sklonować......
Bo u mnie praca wre ..

W jednych doniczusiach zasiałam razem pomidory i werbenę..hmmmm..nie zaznaczyłam co gdzie i masz babo placek.. Co jest coooo ??
[img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.jpg[/img]

Akcja patyk też chyba przyniosła efekty .. Jak widać moje hortensje limelight żyją .. Jak się utrzymią i będą rosły ... To dopiero bedzie radocha
[img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.jpg[/img]
No nie wierzę ,werbena ci tak ładnie wyszła a u mnie nic,będę wiedziała do kogo się udać po sadzonkiTe wysokie to pomidory,a małe werbena ,niedługo trzeba pikować.A patyczki w domu rosną?

gierczusia 15:43, 22 mar 2015

Ewa napisał(a)
Eluś, Ty się już ubierz, jak tak zimno

Wpadnij do mnie, zobacz, co wczoraj zrobiliśmy z mężusiem

Byłam Mistrzyni Stolarki Wy jak nic musicie otworzyć firmę wyrabiajacą zarąbiste kompostowniki .. Toż to dzieło sztuki
Sebek 15:48, 22 mar 2015

Miszczyni pakowania

Werbena jak kiełkuje to listki ma przy samej ziemi - taka wskazówka przy rozpoznawaniu