Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 15:41, 14 cze 2015

KasiaW76 napisał(a)
Zaglądam do Ciebie sąsiadko Ruda śląska nie taka mala ale typuje kierunek Kochłowice w stronę Halemby...

Możesz zdradzić jakie wyskie miałaś te a'la podkłady? U mnie takich belek dość sporo leży i patrzac u Ciebie jak to wygląda myślę, że mogłabym je wykorzystać i zgapić pomysł

Wiiitajjjjj dobrze strzelasz z tym miejscem blisko mamy , co nie ??

Klocki mam dwóch wymiarów, ponieważ rabata faluje zarówno pod względem układu jak i wysokości duże klocki mają wysokość 30 cm, a te niskie 15 cm zgapiaj oczywiście do woli jeśli sie podoba
gierczusia 15:56, 14 cze 2015

Właśnie wróciłam z fantastycznego spotkania u Kapiasów jak zwykle z bananem na ryjoku i naładowanym akumulatorem
Nawet zdjęc nie robiłam , bo wargi non stop otrzaskiwałam z kimś fajnym tak wiec tylko tyle mam...
To zestawienie mi się podobało..hosta wyłażąca z czegośtam drobnego , gęstego..i różowe kffiatuchy

A tu rabata : rozchodnik i trytoma..ładnie te kolory liści sie komponowały, mimo ,że kwiatów jeszcze nie było ..

Tu to samo zestawienie tylko z bliska i nasza faworyta szałwia omączona jednoroczna , ale Wam powiemmmmm , Fantastiko

Lukasz2013 22:01, 14 cze 2015

No fotek to nie masz dużo ale prawda cudnie było i nie było kiedy robić zdjęć. Chociaż udało mi się Ciebie złapać w kadrze pozdrawiam
bdan 06:14, 15 cze 2015

Ela, niby mało nas było, ale czasu na spokojne pogadanie nie starczyło. ale coś tam zawsze.
Małżonek za pozdrowienia dziękuje.

Pozdrawiamy i do następnego spotkania.
gierczusia 08:51, 15 cze 2015

Lukasz2013 napisał(a)
No fotek to nie masz dużo ale prawda cudnie było i nie było kiedy robić zdjęć. Chociaż udało mi się Ciebie złapać w kadrze pozdrawiam

aż dziw ,że przypomniałam sobie ,że go mam w torebce taka zagadana byłam ale cieszę się bardzo ,że chociaż paru fotografów robiło zdjątka , bo inaczej żadnej pamiątki by nie było tak wiec dzięki Łukasz
gierczusia 08:53, 15 cze 2015

bdan napisał(a)
Ela, niby mało nas było, ale czasu na spokojne pogadanie nie starczyło. ale coś tam zawsze.
Małżonek za pozdrowienia dziękuje.

Pozdrawiamy i do następnego spotkania.

Noo własnie..dokładnie tak jak piszesz był nas parę a i tak z wszystkimi się po prostu nie dało...trzeba więc czekać do kolejnego spotkania
......A Małżonka talentnego naprawdę gratuluję

Pozdrowionka Danusiu
gierczusia 09:04, 15 cze 2015

Witam Was w ten dżdżysty poranek u mnie upał trochę zalżał ,z czego na bank cieszą się rośliny a i ja też tym bardziej ,źe jak tak ciepło to nawet do pracy nie bardzo chce się iść ( przynajmniej mnie , nie wiem jak Wam ) tak wiec taki chłodzik i deszczyk jest na końcówkę roku szkolnego wprost wymarzony...
Na efekty spotkania u Kapiasów nie trzeba było długo czekać za sprawą Beatki z Miniformatu posiedliśmy cenną wiadomość ,źe nasze ukoffane łyse ślizgacze wprost uwielbiają ....mąkę kukurydzianą oczy mi mało nie wyszły z orbit na taką " dziwaczną " informację...ale..zaraz wczoraj pobiegł eMuś do marketu , kupił kilo mąki rzeczonej i ja dziś z rana z łyżeczką miło ślimaczusie poczęstowałam ... Słuchajcie......tak jak mówiła Beatka...żrą na potęgę( mója babcia na to mówi : " żrą jak małpa kit ") a więc żrą tak dłuuuugo aż ...pękają ... Nie wiem czy to brak humanitaryzmu , ale jak widzę moje hosty , to jakoś ten element sumienia mojego udaje jakby go nie było tak więc...mąka kukurydziana w dłoń !!!! ślizgacze..drżyjcie !!!

bdan 09:17, 15 cze 2015

gierczusia napisał(a)

Na efekty spotkania u Kapiasów nie trzeba było długo czekać za sprawą Beatki z Miniformatu posiedliśmy cenną wiadomość ,źe nasze ukoffane łyse ślizgacze wprost uwielbiają ....mąkę kukurydzianą oczy mi mało nie wyszły z orbit na taką " dziwaczną " informację...ale..zaraz wczoraj pobiegł eMuś do marketu , kupił kilo mąki rzeczonej i ja dziś z rana z łyżeczką miło ślimaczusie poczęstowałam ... Słuchajcie......tak jak mówiła Beatka...żrą na potęgę( mója babcia na to mówi : " żrą jak małpa kit ") a więc żrą tak dłuuuugo aż ...pękają ... Nie wiem czy to brak humanitaryzmu , ale jak widzę moje hosty , to jakoś ten element sumienia mojego udaje jakby go nie było tak więc...mąka kukurydziana w dłoń !!!! ślizgacze..drżyjcie !!!

A tego to nie słyszałam, normalnie chyba szeptać to musiała
eda 10:54, 15 cze 2015

gierczusia napisał(a)
Byłam tez u sokolnika na Czantorii , piękne były te ptaki

Super ale tam ładnie fajnie poczytać pozdrawiam serdecznie
malkul 11:26, 15 cze 2015

Eluś- merci merci mercie za spotkanie , spacer, uśmiech
Wyglądłas przepięknie i jak nic musisz częściej zakładac sukienki!

Raportuj czy patent beatki na slimory działa