Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 10:33, 13 cze 2015

AsiaK_Z napisał(a)

O kurde! a ja się zastanawiałam, dlaczego mam taka ciężką torebkę Elu jest powód żeby odwiedzić Cię kolejny raz i kolejny i kolejny

Czeeeeekajjjjj ze niby kompletujesz zastawę ???
BusyBee 11:46, 13 cze 2015

gierczusia napisał(a)

Tak już myślę o tej Twojej tarasowej Loli bo jak ona ma siedzieć na leżaku to moźe by musiała być większa ??? Bo inaczej na tym leżaku zniknie .. Myśl
A na giardinę naplułam żeby ne było buziole

Nooo nieeee! na Giardinę pluć....??!! tego jeszcze nie było!

Mówisz, że Lola tarasowa powinna być większa......a jakiego wzrostu są zazwyczaj?
gierczusia 13:13, 13 cze 2015

BusyBee napisał(a)

Nooo nieeee! na Giardinę pluć....??!! tego jeszcze nie było!

Mówisz, że Lola tarasowa powinna być większa......a jakiego wzrostu są zazwyczaj?

Noooo baaa naplułam coby siem nie zbiesiła wszyscy ja tak chwalą,że noo nooo

Zwykle Lole mają ok 45 cm, więc na leżaku Ci taka zniknie .... W takiej wilekości wyglądają ładnie siedząc na półeczce czy parapecie okiennym..
Zobacz tu u Enyi

GosiaJoanna 13:15, 13 cze 2015

gierczusia napisał(a)

Noooo baaa naplułam coby siem nie zbiesiła wszyscy ja tak chwalą,że noo nooo

Zwykle Lole mają ok 45 cm, więc na leżaku Ci taka zniknie .... W takiej wilekości wyglądają ładnie siedząc na półeczce czy parapecie okiennym..

Mus kupić Loli leżak
waldek727 17:19, 13 cze 2015

gierczusia napisał(a)

To my mamy szczęście bo mamy i to ujawnionego ..kiedyś musimy Mu zrobic nalot i będzie musiał ugotować 30 litrów tego sosu bereneńskiego

Elu.
Cały w tym kunszt żeby tego sosu nie zagotować. Ja ucieram żółtka w ciepłej wodzie.
A teraz wezmę sobie kalkulator i przeliczę ile tysięcy jajek będę potrzebował do wykonania takiej ilości sosu.
anbu 18:23, 13 cze 2015

Elu ależ śliczny masz ten mikro ogród
Pozdrowienia zostawiam.
KasiaW76 23:02, 13 cze 2015

Zaglądam do Ciebie sąsiadko Ruda śląska nie taka mala ale typuje kierunek Kochłowice w stronę Halemby...

Możesz zdradzić jakie wyskie miałaś te a'la podkłady? U mnie takich belek dość sporo leży i patrzac u Ciebie jak to wygląda myślę, że mogłabym je wykorzystać i zgapić pomysł
gierczusia 15:35, 14 cze 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Mus kupić Loli leżak

Nieeee leżak już chyba jest no chyba ,że dla Loli kupimy mniejszy gabarytowo Bo jak siem Lola Kaśće wciśnie dooopą na leżak , to już nie zlezie i Kaśka wtedy durś bedzie musiała w tym ogrodzie kopac no bo se nie siądzie , bo jak ??
gierczusia 15:37, 14 cze 2015

waldek727 napisał(a)

Elu.
Cały w tym kunszt żeby tego sosu nie zagotować. Ja ucieram żółtka w ciepłej wodzie.
A teraz wezmę sobie kalkulator i przeliczę ile tysięcy jajek będę potrzebował do wykonania takiej ilości sosu.

Toż to wyższa szkoła jazdy Waldku .. Ale jak już przeliczysz i zakupisz te tysiące jaj to daj znać bo wtedy to już będą zapisy
gierczusia 15:37, 14 cze 2015

anbu napisał(a)
Elu ależ śliczny masz ten mikro ogród
Pozdrowienia zostawiam.

Dziękuję Ci Aniu fajnie jak się podoba zapraszam częściej i buziole ślę