Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:32, 15 cze 2015

Danusiu jaki piękny wiosenny awatarek ... Melduję ,źe mąka właśnie przechodzi fazę testów tzn..wysypałam jakieś 1/4 kg do ogrodu...ale widziałam że ślimory do tego leeeicałyyy ,że hoho .. Samego momentu rozrywania delikwenta z obżarstwa nie widziałam niestety , a może " stety " , ale jak Beatka coś mówi , to znaczy ,że tak jest za komplimenta dziękuję serdecznie..a czemuż to Ty nie byłaś na spotkaniu ??? Ściskam mocno

Pszczólko miejsce naprawdę piękne..można przyjechać tam całą rodzinką , bo nawet dzieciaki znajdą tam labirynt tujkowy i plac zabaw ..a nawet domek hobbita jak widać na fotkach i dla podniebienia coś się znajdzie na widok gołąbków śliniliśmy się wszyscy .. Myśl o kolorystyce Loli oraz o tym czy ma być tak zaszyta ,że ma siedziec na stałe czy ma leżeć..bo jak jest leżąca , to jest tak wiotka ,że jej pionowo nie posadzisz bez podpórki pod plecki

Kasiu W no mówię Ci ,że bliskkkoooo co do klocków...one są wkopane w ziemię dość głęboko..jakieś 20 cm..no i napór ziemi je trzyma ...kosiarką w nie nie walę , bo między klockami a trawnikiem mam taki rowek , wyłożony gazetą ( żeby chwasty nie rosły ) i wysypany drobną korą ..tak że kółka kosiarki tam włażą i trawńiczek ładnie wystrzyżony..zrobiłabym Ci fotkę dla zobrazowania , bo to tłumaczenie...echhhhh...ale u mne trawa do koszenia się nadaje , tak zarosło, a nie ma jak kosić bo mookroooo musisz więc uzbroić się w cierpliwość

Gośku Joanno noo jakie pińset ???

Iggio na spotkanie to się po prostu wybrać trza .. Ostatnio u nas na Śląsku była Ewka z Gdańska tak wiec myśl
Zresztą Ty tam masz pod bokiem Małą Mi ,a tam spotkania na bank obdarzone fantastyczną atmosferą zobaczysz

Nooo nieźle i tak se sama pińset strzeliłam
GosiaJoanna 21:58, 15 cze 2015

No i Elllla sama sobie 500 szczeliła hihi dzięki za 500 wspaniałych stron, za te trupy w wapnie,za antygwałty,za mudżyna,sex opulchlaków ,za niedoszły napad,za Lolę i wielkie serce Kochana Eluniu 500 buziaków dla Ciebie
GosiaJoanna 13:37, 16 cze 2015

Hello a co to za stypa sama mam świetować tę 5setkę
Iggia 13:54, 16 cze 2015

gierczusia napisał(a)

Iggio na spotkanie to się po prostu wybrać trza .. Ostatnio u nas na Śląsku była Ewka z Gdańska tak wiec myśl
Zresztą Ty tam masz pod bokiem Małą Mi ,a tam spotkania na bank obdarzone fantastyczną atmosferą zobaczysz

Elu - spotkanie u Ani już zaliczyłam faktycznie atmosfera świetna I mam nadzieję że załapie się na więcej

Ale tak czy tak, gratuluję Twojej pięćsetki po raz kolejny
boguslawa_ma... 13:57, 16 cze 2015

Gratki na 500 stron
Lukasz2013 14:07, 16 cze 2015

Gratululeje 5 setek.
KasiaW76 14:09, 16 cze 2015

Ooo i Ja się załapałam na 500
KasiaW76 14:16, 16 cze 2015

eee no to teraz mi pasuje... bo te co mają u Ciebie 15cm+20cm w ziemi czyli 35cm i 50cm te drugie, no chyba, że namieszałam cos

Moje belki chyba wykorzystam do obwodka od strony rabaty. Wyrówna mi to jednocześnie spadek.

P.S. w Kochłowicach 15 lat mieszkałam

bdan 14:23, 16 cze 2015

Gratulacje na 500-kę.

Oby dalsze stronki przynosiły same dobre wiadomości, roślinki fajnie rosły a plagi omijały Twój ogród
Sebek 15:38, 16 cze 2015

Ela ja ciągle pamiętam o tej kawie Tylko jak zawsze kurzy się za mną od pośpiechu