gierczusia
21:32, 15 cze 2015

Danusiu
jaki piękny wiosenny awatarek 
... Melduję ,źe mąka właśnie przechodzi fazę testów
tzn..wysypałam jakieś 1/4 kg do ogrodu...ale widziałam że ślimory do tego leeeicałyyy ,że hoho 
.. Samego momentu rozrywania delikwenta z obżarstwa nie widziałam niestety , a może " stety " , ale jak Beatka coś mówi , to znaczy ,że tak jest 
za komplimenta dziękuję serdecznie..a czemuż to Ty nie byłaś na spotkaniu ??? Ściskam mocno 
Pszczólko
miejsce naprawdę piękne..można przyjechać tam całą rodzinką , bo nawet dzieciaki znajdą tam labirynt tujkowy i plac zabaw ..a nawet domek hobbita
jak widać na fotkach i dla podniebienia coś się znajdzie
na widok gołąbków śliniliśmy się wszyscy
.. Myśl o kolorystyce Loli oraz o tym czy ma być tak zaszyta ,że ma siedziec na stałe czy ma leżeć..bo jak jest leżąca , to jest tak wiotka ,że jej pionowo nie posadzisz bez podpórki pod plecki 
Kasiu W
no mówię Ci ,że bliskkkoooo 
co do klocków...one są wkopane w ziemię dość głęboko..jakieś 20 cm..no i napór ziemi je trzyma ...kosiarką w nie nie walę , bo między klockami a trawnikiem mam taki rowek , wyłożony gazetą ( żeby chwasty nie rosły ) i wysypany drobną korą ..tak że kółka kosiarki tam włażą i trawńiczek ładnie wystrzyżony..zrobiłabym Ci fotkę dla zobrazowania , bo to tłumaczenie...echhhhh...ale u mne trawa do koszenia się nadaje , tak zarosło, a nie ma jak kosić bo mookroooo
musisz więc uzbroić się w cierpliwość
Gośku Joanno
noo jakie pińset ???

Iggio
na spotkanie to się po prostu wybrać trza
.. Ostatnio u nas na Śląsku była Ewka z Gdańska
tak wiec myśl 

Zresztą Ty tam masz pod bokiem Małą Mi ,a tam spotkania na bank obdarzone fantastyczną atmosferą
zobaczysz 
Nooo nieźle
i tak se sama pińset strzeliłam 

Pszczólko

Kasiu W

Gośku Joanno

Iggio

Zresztą Ty tam masz pod bokiem Małą Mi ,a tam spotkania na bank obdarzone fantastyczną atmosferą

Nooo nieźle