Od wczoraj na RODosie "siedzi" instalator, dziś kończy. Teraz będą prace, które będzie już widać i będą miłe dla oka
Wczoraj wkopałam różę, a wykopałam "coś" co mi się nie podobało. Teraz mam lenia
Czytałam że čma alee...czy ja fiemmm ?? ze mnie taki ekspert jak z koziej doooopy rajzentasza ale tak czy siak..fajny gad, co nie ?? nawet fo pokilałam po tych włochach
Aaa...instalotor ma wywczasy na RODosie...noo paczzz, taki to pożyje
Ja lenia mam średnio co drugi dzień, dwa dni teraz miałam kompletnie wolną chatę , zwalczyłam cały tom Bondy,bo ją uwielbiam...a na obiad siem wcisnęłam do Teściowej moja teściowa to skarb serio i nie taki ,żeby go tylko w ogródku zakopać
A jak już Teój istalator zrobi, to od razu Ci siem zachce...zobaczysz
Edziuuu jak fajnie Cię widzieć
Leżeč , to czasem leżę , ale we własnym ogródku..nie wiem , czy uda mi się gdziekowlwiek wyjechać , bo u mego chłopa permanentna jazda w robocie
A te kosmate mówisz w korze drzew ??? Hmmmm..muszę się dokształcić , jak nic
Chwastnica potrafi zniszczyć trawnik jak się człek nie zorientuje , dlatego to wrzuciłam , bo mu się potem denerwujemy ,że mamy brzydkie trawniki u mnie wlzała w trawnik i niestety nie w wolne miejsca ... to znaczy...teraz już są wolne
U Ciebie też chwastnica ... Ooooojjjj..to paskudnie najgorsze te dziury w trawniku, prawda ?
Kota się nie bojaj, on tylko ma taki groźny wzrok, ale tak naprawdę jest uroczy u mnie cała rodzinka bez względu na wiek jest nim zauroczona musisz kiedyś przekonać się osobiście
Co do ropuchy..kompletnie nie miałam pojęcia,że one mają jad...normalnie szok...u mnie wprawdzie żabopodobnych niet , ale dobrze wiedziecć , bo nigdy ńic nie wiadomo i to aż tak ,że Psiura się pochrowała ???.. niesamowite ??
Ale jak się można zabrać za jeża ?? przeca to kłujące jest