Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 10:33, 28 sie 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
.. Tyś się strasznie towarzysko rozkręconaFajne foty Buziak

Starom się daliście mi Gośku dobry wzór
Buuuzioki
gierczusia 10:34, 28 sie 2016

BasiaLT napisał(a)
Śliczne fotki ogrodu, widać ze spotkanie bardzo udane

Basiu uśmiałam siem jak dzika i wargi doszczętnie obtrzaskane akumulatory naładowane i teraz tylko kombinuję , kiedy by tu się znowu spotkać
A fotki naprawdę cudo ,,prawda ??
gierczusia 10:38, 28 sie 2016

Urszulla napisał(a)
Elu, dawno nie byłam tu śliczne fotki goście zrobili i oczywiście gościnnie powitaliście nowy wypoczynek tarasowy ciekawa jestem nowych przeróbek masz modelowy mikroogród, nawet Szefowa się zaangażowała

Ulka ja też parmanentnie nie ogarniam , więc się nie przejmuj jest tyle cudnych ogrodów i fantastycznych ludzi na ogrodowisku ,że nie sposób wszystko zaliczyć..ottt...forum się stale rozrasta i trzeba to zaakaceptować
Wypoczynek wygodny , może i Ty kiedyś wpadniesz ??
Co do modelowego ogrodu, to już nic mówić ńie będę ledwo 1/3 jakośtam wygląda a reszta..ciągły liffting teraz te oczko..prosiłam Szefową o radę bo Toszka mnie zachęciła i dzięki temu jestem znacznie mądzrzejsza w tej kwestii

Buuuziole
gierczusia 10:40, 28 sie 2016

asiak napisał(a)
Witam się i zapraszam do siebie
W wolnych chwilach przejrzę chociaż pismo obrazkowe
Pozdrawiam

Cześč Asiu witaj w moim mikro świecie zapraszam i rozgość się chcesz kawki ??
gierczusia 10:45, 28 sie 2016

malkul napisał(a)

przepiękna kompzycja.buuuuu, jak cudnei i samkowicie~!!!!!!
no cóż, zasiądę teraz i wychłeptam resztki, a przepis na te napoje bogów był gdzieś ??

Gosiu łukaszowe rojniki i gierczusiowa donica dziękują za komplimenta
W kwestii resztek to nie chcę Cię martwić , ale nic nie zostało trza zrobić nową partię dla spragnionych

Przepisu nie było , ale tak po prostu ta arbuzowa to syrop lemoniadowy, herbata arbuzowa, żywy arbuz pokrojony w kosteczkę i mięta ananasowa otttt..cała tajemnica
gierczusia 10:48, 28 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Bardziej się martwię, żeby Ciebie nie pogryzła jak plewić będziesz, bo ona się przecież będzie przemieszczać

Mebelki pierwsza klasa a i oczko ma być
Z rozmachem działasz jak na skalę mikro

Sylwiu żmija była przed domem ,a tam nie muszę plewić , bo nie trawnika, a rabata po drugiej stronie drzwi...może się przemieści do sąsiada ...oooooo teraz już nie będę rwać włosów z głowy, no bo gonić żmiji nie będę
Bardzo się cieszę ,że siė mebelki podobają oczko już jest , tylko lifting chcę mu zaserwować
Buziole
Katkak 13:49, 28 sie 2016

Elus n tak wypasnych mebelkach, przy takiej pogodzie.nic tylko lezing uprawiac, zamaczajac od czasu do czasu stopki wciurkadelku ku ochłodzie .
Sebek 13:50, 28 sie 2016

Medal z szynki mówisz... Dziwne te nagrody
jazzy 14:00, 28 sie 2016

Piękne ujęcia Twego ogrodu i mega spotkanko było! Dojrzałam piękne kobitki zza szuwarów
stychaz 14:53, 28 sie 2016

Elu, jeśli nadal dumasz nad rynną z nierdzewki, to poszukaj może jakiegoś ślusarza w pobliżu, który zrobi dokładnie to co chcesz i jak chcesz. Mi się tak udało z moimi donicami.

Czy masz na ogrodzie doprowadzenie wody i prądu? Kiedyś też myślałam nad ciurkadełkiem, ale przedsięwzięcie wodne i prądowe skutecznie mnie od tego odwiodło.