Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 09:12, 06 wrz 2016

Luki napisał(a)
No masz i człowiek znowu by się herbatą udławił

Łukasz czy ja mam przyjeżdżać Ciem reanimować ???.. Czyyyyyy...przysłać pana z gałami ??
gierczusia 09:14, 06 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Zarostem bym się martwił...
Eee tammmmm, zarostem a może te włochy wyrosną w takeij ilości ale w inkszym miejscu ?? hmmmm...iiiiii..bedem jak nowa Fioleta Fillas
Pluszakowa 10:49, 06 wrz 2016

Macham Elu buziaki
Kindzia 13:50, 06 wrz 2016

Mnie się widzi te Red Barony czerwienią podbić...

Gierczuś i zarost... dopiero wczoraj książkę skończyłam o ZEA i o dbaniu o zarost tamtejszych panów...
AsiaK_Z 15:57, 06 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Jooolcia starom siem ale siem bojammm ,że mi gały z orbit wylezą jak te zera zobaczę ottt...takkkkkk

[zdjęcie zmoderowane]

Matuluuuuuuu co to za gość? To on będzie Ci rynny kładł? Chyba one ze strachu same się zainstalują Takie gały, to "waserwagę" ma w nich, jak nic jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeej co za gość
Donia72 15:59, 06 wrz 2016

Ja się go boję
anbu 16:43, 06 wrz 2016

Boshe ależ się wystraszyłam wchodzę se tu nic nie świadoma a tu chłop z wytrzeszczem mi wyskakuje

Eluś ja się grzecznie pytam, czy Ty chcesz abyśmy na zawał Ci tu poschodzili? Hę? Eluś miej litość
gierczusia 19:10, 06 wrz 2016

Pluszakowa napisała
Macham Elu buziaki

Odamochowywuję Madziu wiiiidziszzzz ?? nawet podkakuję , coby mnie z tym nędznym wzrostem było lepiej widać

Kindzia napisał(a)
Mnie się widzi te Red Barony czerwienią podbić...

Gierczuś i zarost... dopiero wczoraj książkę skończyłam o ZEA i o dbaniu o zarost tamtejszych panów...

Mnie chyba też ta czerwień do red baronów najbardziej przekonuje, choć zestaw zaproponowany przez Ursę jest naprawdę zjawiskowy...ale ja mam tą całość nie taką subtelną , rozmytą , tylko raczej intensywną...stąd ten czerwień chyba będzie
Najperw się zastanawiałam co to za magiczny skrót ZEA..myślałam. ,że jakaś pomroczność jasna mnię trafiła...ale jak potem było o panach , to już doszłam o co biega i tak mnie zaciekawiłaś ,że teraz muszę doczytać o męskim zaroście co to za tytuł ???? Skądinąd pamiętam , jaka byłam zaskoczona kiedy się dowiedziałam ,że egipcjanki na ślubie obiecują eMusiowi być dla niego non stop bez ŽADNEGO WŁOSA !!! oprócz głowy, oczywiście..robią sobie babskie seanse gdzie się zbiorowo wzajemnie depilują pastą cukrową...ja tam zbyt pruderyjna nie jestem , ale mnie to zaszokowało)

Asia KZ napisała
Matuluuuuuuu co to za gość? To on będzie Ci rynny kładł? Chyba one ze strachu same się zainstalują Takie gały, to "waserwagę" ma w nich, jak nic jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeej co za gość

Aško ..no mów od razu ,ze to miłość od pierwszego wejrzenia w te ooOooooczyska iiiii........niestety muszę Cię rozczarować , ale ten co mi to będzie kopał aże tak atrakcyjny nie jest a tak na poważnie...nadal nie mam wyceny rynny z nierdzewki

Donia 72 napisała
ja się go boję

Anbu napisała
Boshe ależ się wystraszyłam wchodzę se tu nic nie świadoma a tu chłop z wytrzeszczem mi wyskakuje Eluś ja się grzecznie pytam, czy Ty chcesz abyśmy na zawał Ci tu poschodzili? Hę? Eluś miej litość

Noo nie mówcie Dziewczynki ,że siem takowego przystojniaka wystraszyłyszcie. ... wytrzeszcz od razu duże oczy po prostu chop ma .. I żadnych zawałów na ten czas bardzo proszę , bo wrzesień- kruchy miesiąc pod względem finansowym i na wieniec mi nie starczy a na dwa to już ffffcale tak więc jak zawał..to w październiku proszę a może jakowegoś przystojnego ogrodnika Wam wysłać w celu przeprowadzenia reanimacji....aaaaaa....to o to chodziło ???
jazzy 19:17, 06 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Hahahaha sikam!
alinak 22:37, 06 wrz 2016

Ło matko Gierczusia z montowania rynien kabaret zrobiła. Jak już zrobisz to strzel fotę ,coby nam takie gały z zachwytu wyszły, a i włosy może nam dęba staną.

buziaki ślę bom się stęskniła.