Matuluuuuuuu co to za gość? To on będzie Ci rynny kładł? Chyba one ze strachu same się zainstalują Takie gały, to "waserwagę" ma w nich, jak nic jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeej co za gość
Odamochowywuję Madziu wiiiidziszzzz ?? nawet podkakuję , coby mnie z tym nędznym wzrostem było lepiej widać
Mnie chyba też ta czerwień do red baronów najbardziej przekonuje, choć zestaw zaproponowany przez Ursę jest naprawdę zjawiskowy...ale ja mam tą całość nie taką subtelną , rozmytą , tylko raczej intensywną...stąd ten czerwień chyba będzie
Najperw się zastanawiałam co to za magiczny skrót ZEA..myślałam. ,że jakaś pomroczność jasna mnię trafiła...ale jak potem było o panach , to już doszłam o co biega i tak mnie zaciekawiłaś ,że teraz muszę doczytać o męskim zaroście co to za tytuł ???? Skądinąd pamiętam , jaka byłam zaskoczona kiedy się dowiedziałam ,że egipcjanki na ślubie obiecują eMusiowi być dla niego non stop bez ŽADNEGO WŁOSA !!! oprócz głowy, oczywiście..robią sobie babskie seanse gdzie się zbiorowo wzajemnie depilują pastą cukrową...ja tam zbyt pruderyjna nie jestem , ale mnie to zaszokowało)
Aško ..no mów od razu ,ze to miłość od pierwszego wejrzenia w te ooOooooczyska iiiii........niestety muszę Cię rozczarować , ale ten co mi to będzie kopał aże tak atrakcyjny nie jest a tak na poważnie...nadal nie mam wyceny rynny z nierdzewki
Noo nie mówcie Dziewczynki ,że siem takowego przystojniaka wystraszyłyszcie. ... wytrzeszcz od razu duże oczy po prostu chop ma .. I żadnych zawałów na ten czas bardzo proszę , bo wrzesień- kruchy miesiąc pod względem finansowym i na wieniec mi nie starczy a na dwa to już ffffcale tak więc jak zawał..to w październiku proszę a może jakowegoś przystojnego ogrodnika Wam wysłać w celu przeprowadzenia reanimacji....aaaaaa....to o to chodziło ???
Ło matko Gierczusia z montowania rynien kabaret zrobiła. Jak już zrobisz to strzel fotę ,coby nam takie gały z zachwytu wyszły, a i włosy może nam dęba staną.