Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 09:10, 12 lip 2017

Dziś swoje dwie minuty będzie miała moja ławeczka
Bluszcz niestety jeszcze do końca się nie zregenerował , ale jestem dobrej myśli dzięki tym wszytskim co mnie odwiedli od pomysłu wykarczowania go do gołej ziemi ..achh...człek to czasem koncepcje ma

Tak więc zapraszam do mikro przedogródka

Moniq 09:51, 12 lip 2017

ławeczka cud miód. Też o takiej marzę. Może kiedyś...
Pamietasz może jaka to domiana bluszcza? Zimuje dobrze?
Marzy mi sie ściana bluszczowa, cos takiego Polinka pokazywał, tylko żeby trafic z bluszczem
m_gocha 09:54, 12 lip 2017

Klimatyczny zakątek.... chciałoby się przysiąść i posiedzieć choć chwilę
Ja dorzuciłabym tam jeszcze hortensję
AsiaK_Z 10:08, 12 lip 2017

No kurczaki blade, że nie było sesji na ławeczce... Ela, sorry wielkie ale trza Cię odwiedzić raz jeszcze
gierczusia 10:12, 12 lip 2017

Moniq napisał(a)
ławeczka cud miód. Też o takiej marzę. Może kiedyś...
Pamietasz może jaka to domiana bluszcza? Zimuje dobrze?
Marzy mi sie ściana bluszczowa, cos takiego Polinka pokazywał, tylko żeby trafic z bluszczem

Hmmm dzięki Moniu Ty masz niedaleko , więc możesz ją zobaczyć " na Żywca ".. ha....ale fajnie mi się trafiło
Niestety nie pamiętam jaki to bluszcz..taki nazwyklejszy , żadne fiku miku...i tyle lat rósł..aż do wiosennego przemrozku w tym roku.echhh..regeneruje się powoli..do šciany bluszczowej znów dużo mi brakuje
gierczusia 10:16, 12 lip 2017

m_gocha napisał(a)
Klimatyczny zakątek.... chciałoby się przysiąść i posiedzieć choć chwilę
Ja dorzuciłabym tam jeszcze hortensję

starałam się
Hortensja na bank by tu cudnie wyglądała , ale u mnie założenie jest takie ,że przed domem tylko rośliny zimozielone , żeby cały czas było elegancko..tak więc buksiory , bluszcz, cis..
Jakieś " atrakcje " do doniczek
Tak więc muszę zadowolić dwoma hortkami po drugiej stronie domku
gierczusia 10:19, 12 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)
No kurczaki blade, że nie było sesji na ławeczce... Ela, sorry wielkie ale trza Cię odwiedzić raz jeszcze

Uffff jak dobrze ,że tej sesji nie było bo te bluszcze paskudniste nic uroku ławeczce nie dodają
Tak więc przeprosiny przyjėte , choč za co , to do końca nie wiem i zapraszam zawsze , nieustannie nawet jak ławeczkę ślag trafi
To kiedy ??
Ps..czy Ty się będziesz chciała widzieć z Andą w hortulusie ???
AsiaK_Z 10:28, 12 lip 2017

gierczusia napisał(a)

Uffff jak dobrze ,że tej sesji nie było bo te bluszcze paskudniste nic uroku ławeczce nie dodają
Tak więc przeprosiny przyjėte , choč za co , to do końca nie wiem i zapraszam zawsze , nieustannie nawet jak ławeczkę ślag trafi
To kiedy ??
Ps..czy Ty się będziesz chciała widzieć z Andą w hortulusie ???

Sorry bo może być duży nalot i znowu pełna chata ludziooofffff z Andą będę się widziała w sierpniu u Marty w Hortulusie będę ze 2 tygodnie po Eci? A może tydzień? Nie wiem, jakoś tak
JulkAd 10:33, 12 lip 2017

Jestem, ale muszę nadrobić u Ciebie zaległości...tydzień nie byłam
JulkAd 10:34, 12 lip 2017

gierczusia napisał(a)

trza było tak od razuuuu ..to zamiast szukać kota w lesie , to bym szukała adresu kliniki klonowania zwierzaków

Uroczy jest ,co nie ??

Czy Ty jesteś pewna, że to kot?...jakiś wielgaśny on?