Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

waldek727 23:31, 23 sie 2015

Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Nie, nie.
Tym razem nie ogrodu.
nicol21 07:53, 24 sie 2015

Kasiu, świetny awatarek!!!
Ogrody światowe bardzo fajne! Rzeczywiście wyglądają bardzo wymuskanie gdzie nic nie może rosnąć poza wyznaczone ramy. Ale i tak super zobaczyć na żywo.
A dzieciaki - no cóż mina młodszego wyraża wszystko Ale już w takim wieku trzeba po różnych miejscach troszkę ciągać żeby skórka nasiąkła za młodu
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Anda 08:47, 24 sie 2015

W poszukiwaniu małych ogrodów tu na forum trafiłam na Twój Obejrzałam trochę pisma obrazkowego i uważam, że masz bardzo ładnie dopracowany ogród. Bardzo podobają mi się również Twoje kompozycje donicowe. Będę zaglądać do Ciebie w poszukiwaniu inspiracji Zapraszam też do mnie.

Relacja z Izraela świetna. Obejrzałam z przyjemnością.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasia_w 10:25, 24 sie 2015

Waldek, komplementy zawsze miło przyjmować, również nieogrodowe
M jednak całkiem niezłe zdjęcia robi
kasia_w 10:28, 24 sie 2015

nicol21 napisał(a)
Kasiu, świetny awatarek!!!
Ogrody światowe bardzo fajne! Rzeczywiście wyglądają bardzo wymuskanie gdzie nic nie może rosnąć poza wyznaczone ramy. Ale i tak super zobaczyć na żywo.
A dzieciaki - no cóż mina młodszego wyraża wszystko Ale już w takim wieku trzeba po różnych miejscach troszkę ciągać żeby skórka nasiąkła za młodu

Nicol- nasze dzieci są biedne z nami, od malutkiego ciągane po różnych kontynentach i nie są to wczasy all inclusive bynajmniej Ale potem w szkole słyszę od nauczycieli, że mają dużą wiedzę o świecie
A i w ogrodzie czasem pomogą i z deszczu się cieszą, jak pada na podeschnięte roślinki
kasia_w 10:29, 24 sie 2015

Anda napisał(a)
W poszukiwaniu małych ogrodów tu na forum trafiłam na Twój Obejrzałam trochę pisma obrazkowego i uważam, że masz bardzo ładnie dopracowany ogród. Bardzo podobają mi się również Twoje kompozycje donicowe. Będę zaglądać do Ciebie w poszukiwaniu inspiracji Zapraszam też do mnie.

Relacja z Izraela świetna. Obejrzałam z przyjemnością.

Anda miło Cie gościć i zapraszam częściej. Dziś pokaże nowe donice, może wieczorem się uda. chętnie tez zaglądnę do Ciebie. Pozdrawiam
kasia_w 10:51, 24 sie 2015

Miałam dziś ogrodowy sen. Śniło mi się że za łezką posadziliśmy 3 graby fastigata i wyglądało to pięknie. Chyba muszę sobie zrobić visual, żeby sprawdzić.
Najśmieszniejsze że te graby miały regulowaną wysokość koron- taki mechanizm, jak maszt do flagi
iwka 11:01, 24 sie 2015

kasia_w napisał(a)
Miałam dziś ogrodowy sen. Śniło mi się że za łezką posadziliśmy 3 graby fastigata i wyglądało to pięknie. Chyba muszę sobie zrobić visual, żeby sprawdzić.
Najśmieszniejsze że te graby miały regulowaną wysokość koron- taki mechanizm, jak maszt do flagi

ha ha ale fajny sen
Malgosik 11:43, 24 sie 2015

to masz sny...
Malgosik 11:53, 24 sie 2015

Kasia z tym krwawnikiem to może na wrzesień się umówimy jak przestanie tak świecić?