Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 14:21, 18 maj 2015

Malgosik napisał(a)
4 lustra na murze, wszystkie w pionie, obok siebie, z jakimś niewielkim ale wyraźnym odstępem

kachat napisał(a)
Malgosik dobrze gada

Niewielkim, ale wyraźnym mówisz...

Pokazę o jakim miejscu myślę. Jedyne chyba gdzie coś ciekawszego niż goła ziemia by się mogło odbijać...

Odległość od słupka do słupka to 194 cm. Zastanawiam się czy rozłożyć te lustra tak żeby zapełniały całe przęsło (odległość między lustrami 18 cm) czy dać je jednak bliżej siebie...

MAD 14:32, 18 maj 2015

bdan napisał(a)

Męża wysłalam do szkółki po kulki, no to dzwoni, że kulki nie za duże po 39, ale są po 15 fajne bukszpany i on to widzi, że raz, dwa sobie z nich kulkę wyrzeźbi.
Tak więc taką promocję, też można znaleźć , aż się boję co przywiezie

Jak za 15 to rzeczywiście niezła okazja. Koniecznie pochwal się tym co przywiezie. Będę wypatrywać.
MAD 14:34, 18 maj 2015

malkul napisał(a)
przy tej lawendowej rabacie to będzie jak w ulu wiem bo mam taki lawendowy przesmyk łan i dzieciaki to szerokim łukiem omijają bo roje bzyczków tam siedzą ciągle ja za to uwielbiam hihihi

To mój młodszy z domu nie wyjdzie. On się panicznie boi wszelkich "bzykaczy" po tym jak go w zeszłym roku osa użarła...
malkul 14:35, 18 maj 2015

wjdzie kiedyś spoko majonez, a lawenda będzie tam na niego czekała
kachat 15:19, 18 maj 2015

Lustra ja bym bliżej dała, w odstępie raczej 3-5cm niż 18cm
bdan 15:44, 18 maj 2015

musisz poustawiac lustra i zobaczyć co i z jakiego miejsca sie odbija. Ja moje lustro w całkiem innym miejscu planowałam, ale po oględzinach w inne poszło. U mnie też była kwestia przysłonięcia od sąsiada.
O ile dobrze pamiętam, to południowe promienia słońca też nie moga padać, ale doczytaj
MAD 15:49, 18 maj 2015

kachat napisał(a)
Lustra ja bym bliżej dała, w odstępie raczej 3-5cm niż 18cm

bdan napisał(a)
musisz poustawiac lustra i zobaczyć co i z jakiego miejsca sie odbija. Ja moje lustro w całkiem innym miejscu planowałam, ale po oględzinach w inne poszło. U mnie też była kwestia przysłonięcia od sąsiada.
O ile dobrze pamiętam, to południowe promienia słońca też nie moga padać, ale doczytaj

Tak też chyba zrobię. Poustawiam i zobaczę jak to sie prezentuje... Lustra by były od zachodu. One są dość niskie (130), więc raczej nikogo nie powinno porzaić odłyskiem. Zobaczymy.
Madzenka 20:57, 18 maj 2015

Te lustra wytrzymaja na zewnątrz?
Kuba 07:43, 19 maj 2015

lustrzane tematy- to lubię
MAD 10:13, 19 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Te lustra wytrzymaja na zewnątrz?

To się okaże... Muszę je zamontować takż żeby w razie czego nikogo nie uszkodziło. JAk pęknie to nie będzie mi szkoda bo to "z odzysku".
Kuba napisał(a)
lustrzane tematy- to lubię

Na razie tylko myślę o temacie. Do realizacji jeszcze nie przystępuję.