Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 21:06, 07 mar 2017

lindsay80 napisał(a)
Miło Cię widzieć, ja to myślę, że nawet teraz już jest ładnie w Twoim ogrodzie, nie każ długo czekać na foteczki, bo my już i tak stęsknieni mocno

Zdjęcia będą. Na razie szaro, buro i ponuro.
MAD 21:08, 07 mar 2017

AngelikaX napisał(a)
Witam się u Ciebie tym razem Ale masz cudny ogród - pięknie ewoluował i ściana betonowa "zasłoniła się" w całości Śliczne rabaty, bardzo Ogrodowiskowo

Będę zaglądać oczywiscie

Miło Cię u mnie gościć. Dużo się zmieniło przez ostatnie dwa sezony. Mur już nie straszy ale to i tak kropla w morzu potrzeb. Wszystko z czasem.
MAD 21:15, 07 mar 2017

KasiaWB napisał(a)
Ależ będzie w tym roku szał u Ciebie na rabatach czekam
Pozdrawiam

Szał mówisz? Latem i jesienią dostawałam szału jak mi kakieś cholerstwo bukszpany atakowało. (Mam focha na bukszpany i wiecej ich nie kupuję. O! W razie potrzeby proszę mi zacytować tę deklarację. ) Cześ idzie do wywalenia. Potem padl mi klon Bloodgood, gąsiennice opitoliły buka pendulę, a późną jesienią wichura złamała Gumballa. I to tego, ktory lepiej się trymał po tym jak oba przez cały sezon stroiły fochy. Także zeszły sezon był wybitnie na "NIE". Pocieszam się, że w tym roku może być tylko lepiej.
KasiaWB 21:27, 07 mar 2017

yyyyy, nie wiedziałam, że taki rok miałaś. Ale i tak twierdzę, że będzie szał, bo to już kolejny sezon dla większości roślin piękny ogród tworzysz i czekam już na fotki tegoroczne
Mi też coś atakuje bukszpany, ale przesadzam w inne miejsce (kwarantanna) i jak są w lepszej formie to wracają. Mam dwie łyse kulki i czekam aż się zabudują, nie wywalam, już się przyzwyczaiłam ) trochę strat zaliczyłam, ale miałam jeszcze inne zmartwienia w życiu, więc te straty ogrodowe już nie robią na mnie wrażenia oby zdrowie było, to wszystko będzie
Pozdrawiam
MAD 21:33, 07 mar 2017

KasiaWB napisał(a)
yyyyy, nie wiedziałam, że taki rok miałaś. Ale i tak twierdzę, że będzie szał, bo to już kolejny sezon dla większości roślin piękny ogród tworzysz i czekam już na fotki tegoroczne
Mi też coś atakuje bukszpany, ale przesadzam w inne miejsce (kwarantanna) i jak są w lepszej formie to wracają. Mam dwie łyse kulki i czekam aż się zabudują, nie wywalam, już się przyzwyczaiłam ) trochę strat zaliczyłam, ale miałam jeszcze inne zmartwienia w życiu, więc te straty ogrodowe już nie robią na mnie wrażenia oby zdrowie było, to wszystko będzie
Pozdrawiam

W końcu nie samym ogrodem człowiek żyje. W zeszłym sezonie ograniczyłam się do podlewania i pielenia jak już chwasty przysłaniały rośliny.

A teraz już mnie ogród ciągnie baaardzo...
jolanka 21:44, 07 mar 2017

Fajnie, że znowu będę mogła podziwiać twój piękny ogród Pozdrawiam serdecznie i czekam na nową odslonę
paulina_ns 06:07, 08 mar 2017

Madzia czekam na zdjęcia! To,że masz pięknie już wiem ze zeszłego roku, jedna Twoja cześć rabatki była moja inspiracją przecież pozdrawiam!
MAD 17:41, 10 mar 2017

Przebieram nogami w oczekiwaniu na wiosnę. Już za chwileczkę, już za momencik.

Na razie strasznie mokro u mnie w ogrodzie. Rozlewisko mamy ogromne - ale za to bardzo urokliwe...

MAD 17:42, 10 mar 2017

Pierwsze zakwitły ciemierniki... Uwielbiam!
MAD 17:43, 10 mar 2017