Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 15:37, 06 lis 2016

Jeszcze do końca nie zdecydowałam, ale typuję Souvenir du Dr Jamain, Pashmina, Pirouette, Colette, Klosterrose, Jude the Obscure, Jasmina... Poza tym klon Golden Globe i Carnival (mam 3 sztuki). Za dużo róż nakupowałam, a za mało mam na nie miejsca, niestety.
tulucy 15:52, 06 lis 2016

Iza teraz piszesz jakby co, Pashminę i Pirouette od Ciebie zabiorę wstrzymam się z zakupem póki co Jude zdążyłam posadzić, a na Jasminę czekam...
I Gden globe mnie jednak kusi. Duży on ma być?
UrsaMaior 15:55, 06 lis 2016

Golden Globe jest szczepiony, więc tylko mu czuprynka urośnie Fajny, żółciutki teraz był, ale już listki padły po nocnej ulewie.
Zagajanka 20:46, 06 lis 2016

UrsaMaior napisał(a)
Jeszcze do końca nie zdecydowałam, ale typuję Souvenir du Dr Jamain, Pashmina, Pirouette, Colette, Klosterrose, Jude the Obscure, Jasmina... Poza tym klon Golden Globe i Carnival (mam 3 sztuki). Za dużo róż nakupowałam, a za mało mam na nie miejsca, niestety.

Uuu, Pashmina, Dr Jamain, Jude de Obscure są bardzo lubiane na tym forum i niejedna pewnie będzie zdziwiona, ze je wydajesz - pamiętam, ze róże hodujesz głównie na kwiat cięty, to dlatego te idą out?
To co w takim razie zostanie?
anna_t 21:01, 06 lis 2016

gratulacje zostawiam
tulucy 00:18, 07 lis 2016

I ja setki gratuluję

Będę myśleć nad GG w takim razie
UrsaMaior 09:39, 07 lis 2016

Zagajanka napisał(a)

Uuu, Pashmina, Dr Jamain, Jude de Obscure są bardzo lubiane na tym forum i niejedna pewnie będzie zdziwiona, ze je wydajesz - pamiętam, ze róże hodujesz głównie na kwiat cięty, to dlatego te idą out?
To co w takim razie zostanie?

Janka, ja je wydaję nie dlatego, że ich nie lubię, tylko mam za dużo - z każdej po kilka sztuk. Zostanie i tak sporo, nie liczyłam ile, ale z odmian to First Lady, Crocus Rose, Sebastian Kneipp, Herkules, Pomponella, Ascot, Ballerina, Mozart, Herzogin Christiana, Cinderella, Felicite et Perpetue, Albertine, Lykkefund, Alchymist, Sally Holmes, Giardina, Louise Odier, Eden Rose, Mrs John Laing, New Dawn, Bremer Stadtmusikanten, Venrosa, Laguna...plus te, które już wymieniłam jako szukające nowego domu. Uff. Trochę tego jest.

Ania, Łucja, dziękuję, choć nie rozumiem tego pędu na odsłony Co to ma za znaczenie? Zawody tu jakieś są na forum czy co?

UrsaMaior 18:26, 07 lis 2016

Parę widoczków dla Was na dobranoc Zanudzam klonem, ale co robić, kocham go

lojalna_ 20:18, 07 lis 2016

Lubie Twoje zdjecia .... Chciałabym tak umieć ) focic )

Izka i nie zapomnij mnie Lalala o mnie )))
UrsaMaior 20:47, 07 lis 2016

Joluś dzięki Amatorskie te fotki, ale może z czasem...
Pamiętam, pamiętam