Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

April 09:15, 21 cze 2023

UrsaMaior napisał(a)
Dziewczyny, a jak długo ją macie? Tak u mnie, fotka nienajlepsza, ale widać.

Super ta fotka, fajnie widać poszczególne rośliny.
Coś mnie ostatnio wzięło i przeglądałam twój wątek od początku. No niesamowite jak to teraz wygląda w porównaniu do sześciu lat wstecz.
UrsaMaior 09:23, 21 cze 2023

Taa... szkoda, że wtedy nie miałam dzisiejszej świadomości. Zaoszczędziłabym sporo forsy i czasu.
April 09:30, 21 cze 2023

Mam tak samo. Przeglądałam stary zeszyt, gdzie jeszcze wpisywałam kupione rośliny i za ile. Niemal nic nie zostało z tych kupowanych przez pierwsze trzy lata tworzenia ogrodu. A kasy poszło masa...
UrsaMaior 09:39, 21 cze 2023

Tak myślę co zostało u mnie... cisy i hochle...amanogawy...kilka dereni. I kształt jednej rabaty. Kompletnie idiotyczny był centralny trawnik, czyli zmarnowane, cenne u mnie słoneczne miejsce. No i sadzenie kwiatów pod płotem od zachodu, czego skutkiem było odwracanie się ich d... do widza.
malgol 09:53, 21 cze 2023

Mi to strach nawet taką analizę przeprowadzać
Judith 09:57, 21 cze 2023

UrsaMaior napisał(a)
Tak myślę co zostało u mnie... cisy i hochle...amanogawy...kilka dereni. I kształt jednej rabaty. Kompletnie idiotyczny był centralny trawnik, czyli zmarnowane, cenne u mnie słoneczne miejsce. No i sadzenie kwiatów pod płotem od zachodu, czego skutkiem było odwracanie się ich d... do widza.

Ja tak posiałam kilka lat temu słoneczniki . Piękne były, ale żeby je zobaczyć musiałam iść do sąsiadki .
UrsaMaior 10:01, 21 cze 2023

Haha moja teściowa tak Alchymista pod płotem posadziła Teraz sąsiedzi mają ukwiecone widoki, a ona dolne, gołe badyle
April 10:17, 21 cze 2023

Ja mam tak powojniki....
TAR 21:20, 21 cze 2023

UrsaMaior napisał(a)
czego skutkiem było odwracanie się ich d... do widza.
Judith napisał(a)

Ja tak posiałam kilka lat temu słoneczniki . Piękne były, ale żeby je zobaczyć musiałam iść do sąsiadki .

splułam sie przez was zimnym sokiem

dobrze wiedziec, na pewno popelnie te same bledy
Magara 22:58, 21 cze 2023

April napisał(a)
Mam tak samo. Przeglądałam stary zeszyt, gdzie jeszcze wpisywałam kupione rośliny i za ile. Niemal nic nie zostało z tych kupowanych przez pierwsze trzy lata tworzenia ogrodu. A kasy poszło masa...

Baaaardzo się pocieszyłam
Ja nie notowałam ale wiem ile co miesiąc do skarbonki ogrodowej wkładam i na ile windykuję Małżonka A skarbonka w sezonie zawsze pusta, znaczy wydane zostało Nie chcę tego mnożyć przez ilość miesięcy, a właściwie już lat Strat nie przeliczam bo bym osiwiała do końca

Iza - Laguna robi wrażenie, jak wszystko u Ciebie
Info, że się remoty pozbyłaś mnie zadowala - kolejny rok jej nie upolowałam