To było na wariata, okazało się, że mam z kim małego zostawić, więc szybka akcja. Za dużo nie kupiłyśmy, a jeszcze pani nam zafakturowała hosty 2x14 = 42 zł. Mistrzyni
Do Ciebie będzie oddzielna wyprawa, za dużo mam do oglądania przecież. W zeszłym roku nie byłam, sporo od tego czasu porobiłaś.
Dałam kompost i ziemię nie trorf i co niektóre zaczęły zanikać ale może za sucho miały albo za dużo słońca..sama nie wiem teraz zmieniłam im miejsce i dałam im kupy konika zobaczymy co będzie;(świetne zakupy..prawda że te szkółki są uzależniające i ciągnie żeby chociaż popatrzeć co nowego mają:-)
Ten anemonopsis to taki troche zawilcowaty. Jakis brat / siostra zwilca?
Ja na ogrodzie znalazlam bylinki sadzone jesienia i za chiny nie wiem co one za jedne. Moze jak zakwitna. O kichawcach tez zapomnialam, że sadzilam. Sks normalnie
Nic mi nie mów, ja teraz oznaczam wszystko co sadzę, bo nie mogę już sobie ufać. Rok temu kupiłam Alden Biesen z myślą o konkretnym miejscu. Przyszła, idę sadzić, a tam Alden Biesen, którą tam posadziłam rok wcześniej. Także tak. Teraz wtykam karteczki i robię fotki dokumentalne rabat.