Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 14:31, 13 sie 2017

Gosia, cudne są, chyba spróbuję z białymi. Dziś widziałam u Tess cu-dow-ne!

Anula, brawo

Dziewczyny, dziś byłam u Tess, ale napasłam oczy! Wyniosłam jej pół ogrodu, dary fantastyczne, między innymi przywrotnik, którego na oczy wcześniej nie widziałam. Aż żal było wyjeżdżać.

Teresa, jeśli czytasz to pięknie dziękuję jeszcze raz za wszystko i za gościnę! I małżonka też pozdrawiam licząc, że mnie nawiedzicie niedługo!
Zana 14:32, 13 sie 2017

Oooo tak, Tesia ma cuuudowne te białe zawilce. Żałuję, że tylko na zdjęciach je widuję.
UrsaMaior 14:35, 13 sie 2017

Anula, ale jakie kępy!!! No szok po prostu. Jeszcze jedna roślina wpadła mi w oko, też wielkie kępy, muszę zaraz kliknąć, bo zagadała do mnie niemożebnie.
BKosimkArt 14:42, 13 sie 2017

Jakie zawilce śliczne... dlaczego ja ich jeszcze nie mam
super foty!
UrsaMaior 15:07, 13 sie 2017

Basia, zawilce też mam dopiero od tego sezonu, sama nie wiem dlaczego wcześniej nie kupiłam. Są przeurocze. No i do cienia, więc dla mnie jak znalazł.
jolanka 15:59, 13 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
Anula, ale jakie kępy!!! No szok po prostu. Jeszcze jedna roślina wpadła mi w oko, też wielkie kępy, muszę zaraz kliknąć, bo zagadała do mnie niemożebnie.

Potwierdzam, tak dużych nigdy wczesniej nie widziałam. U Tess rosliny przepraszają, ze male nie mogą rosnąć.
jolanka 16:14, 13 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)

Teresa, jeśli czytasz to pięknie dziękuję jeszcze raz za wszystko i za gościnę! I małżonka też pozdrawiam licząc, że mnie nawiedzicie niedługo!

Ja tez dolaczam się do podziekowań i tez czekam na miłych gości. Ale mam zagwostkę z cyprysikiem Dziewczyny wiedzą o co chodzi
Zana 18:05, 13 sie 2017

Ale jesteście niedobre koleżanki, nie zabrałyście mnie do Tesi
UrsaMaior 19:01, 13 sie 2017

Haha nie martw się, jeszcze raz się będziemy z Tess łapały niebawem
Tess 21:58, 13 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)

Dziewczyny, dziś byłam u Tess, ale napasłam oczy! Wyniosłam jej pół ogrodu, dary fantastyczne, między innymi przywrotnik, którego na oczy wcześniej nie widziałam. Aż żal było wyjeżdżać.

Dziewczyny, nie wierzcie w: "wyniosłam jej pół ogrodu". Tylko kilka roślin.
Przywrotnik alpejski, mam go od dziesięcioleci.
Małżonek dziękuje i ubolewa, że więcej roślin nie wywiozłyście
Oczywiście, że Cię nawiedzę (bez małżonka, on ma swoje przyjemności)

Bardzo mi miło, że mnie odwiedziłyście. Bardzo było mi miło. Szkoda, że tak szybko czas minął.