Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Zana 22:48, 30 sie 2017

Kocham te Twoje fotki!!!!!. Ryjesz coś aktualnie znowu? Muszę jednak do Ciebie dojechać, mam wielką żądzę zobaczyć znowu Twój ogród
makadamia 07:44, 31 sie 2017

Wszystkie zawilce piękne som.
U mnie - Honorine Jobert i Christian.
Christiana posadziłam na słońcu i ma pełno pączków, tylko coś wolno je otwiera
Kasia_CS 08:06, 31 sie 2017

A one lubią słońce? To by mi trochę ułatwiło wybór miejsca na nowe zawilce jeśli się uda je kupić
UrsaMaior 08:39, 31 sie 2017

Kasia_CS napisał(a)
WIesz co.. zamówiłam zawilca Rotkäppchen (ten mnie zachwycił soczystością koloru i teraz szukam go w necie i okazuje się, że zdjęcie z ZP jest mocno przekolorowane i trochę mnie zasmucił, że jednak nie jest fuksjowy na innych zdjęciach) i Honorine jobert.. mam nadzieję, że w ogole zdążą przygotować to moje zamówienie, bo nie dostałam od wczoraj żadnego potwierdzenia...

Rotkappchen mam, kupiłam właśnie u nich, ale jeszcze ciągle w pączkach i coś nie chce ruszyć. Zobaczymy, może on z tych późniejszych. Honorine Jobert jest w szkółkach do dostania bez problemu, więc luz, jak nie u nich to gdzieś indziej. A w sprawie zamówienia zadzwoń do p. Bianki, bo oni teraz maili mogą nie przeczytać. Tak mi sama powiedziała, kiedy z nią przedwczoraj gadałam.
UrsaMaior 08:40, 31 sie 2017

Kasia_CS napisał(a)
A one lubią słońce? To by mi trochę ułatwiło wybór miejsca na nowe zawilce jeśli się uda je kupić

September Charm daje radę na słońcu, z tego co wyczytałam. Śliczny jest, mam 3 małe i 1 sztukę z tych wielkich. Jest na ostatnich zdjęciach, na czarnym tle.
UrsaMaior 08:41, 31 sie 2017

Zana napisał(a)
Kocham te Twoje fotki!!!!!. Ryjesz coś aktualnie znowu? Muszę jednak do Ciebie dojechać, mam wielką żądzę zobaczyć znowu Twój ogród

No wpadaj z Asią Będę ryła na poazaliowej, muszę znów gówna i próchnicy dokupić, bo mam resztki. Krystalizuje mi się koncepcja, cytrynowa
UrsaMaior 08:42, 31 sie 2017

makadamia napisał(a)
Wszystkie zawilce piękne som.
U mnie - Honorine Jobert i Christian.
Christiana posadziłam na słońcu i ma pełno pączków, tylko coś wolno je otwiera

No cuda, naprawdę. Sama nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz je odkryłam... Nie znam Christiana, muszę zobaczyć. U mnie tak ociąga się Rotkappchen.
inka74 08:42, 31 sie 2017

Jesienne zawilce w teorii nie lubią. Półcień. Przynajmniej te co patrzyłam wybierając sadzonki. Trzeba by było poczytać lub poczekać na Asi doświadczenia za rok, dwa...
UrsaMaior 08:43, 31 sie 2017

Iwona, jaka to dla mnie dobra wiadomość hihi W końcu coś, co słońca nie chce Ale o September czytałam, że może rosnąć w słońcu spokojnie. Byle miał wilgotno.
Kasia_CS 09:02, 31 sie 2017

A to na wilgoć u mnie w słońcu niech nie liczy