Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

mrokasia 10:34, 31 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
A Ty wiesz, że akurat róże to są twarde sztuki i jak nie podlejesz to nic im nie będzie? Tak widzę po moich. Byliny natomiast mdleją dość szybko. To samo derenie. O hortkach nie mówiąc.

Właśnie przylukałam, ze jeden mój zawilec nieco omdlał, właśnie dałam podlewania - tam cień więc ok . Przy okazji wodę dostaną hosty i hortensje .
mrokasia 10:35, 31 sie 2017

Ale, ale, doczytałam o cytrynowej koncepcji. To fioleciku nie będzie czy będzie? Bo ładnie kontrastuje z cytryną . Do tego zieleń i biel i będzie bajka .
lojalna_ 10:56, 31 sie 2017

Oj zgapilabym cos cytrynowego bo mnie nosi na zmiany w kilku moich kulach miejscach
UrsaMaior 11:03, 31 sie 2017

mrokasia napisał(a)

Właśnie przylukałam, ze jeden mój zawilec nieco omdlał, właśnie dałam podlewania - tam cień więc ok . Przy okazji wodę dostaną hosty i hortensje .

Ja też wróciłam z obchodu, jeden Rotkappchen zaczyna rozwijać kwiat. Nareszcie! Przeurocze są malutkie Pink Kiss, kwitną co sił!

mrokasia napisał(a)
Ale, ale, doczytałam o cytrynowej koncepcji. To fioleciku nie będzie czy będzie? Bo ładnie kontrastuje z cytryną . Do tego zieleń i biel i będzie bajka .

Będzie, będzie. Cytryna, biały i fiolet/purpura. Taki jest zamysł
UrsaMaior 11:04, 31 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Oj zgapilabym cos cytrynowego bo mnie nosi na zmiany w kilku moich kulach miejscach

Jola, Ty masz wszystko tak wypieszczone, co znów kombinujesz?
inka74 11:07, 31 sie 2017

Anula - jakbyś do Izy się wybierała - daj znać. Razem raźniej nalot koleżance zrobić . Ja to jestem ciekawa jej rabatek bo coraz ładniejsze fotki pokazuje/robi. No i zwariowana kobieta jest Choć ja teraz tak mało czasowa jestem, że ledwo na targi się wymsknę. A na marginesie - jedziecie w sobotę? Z Jolą się umówiłam na rano.
inka74 11:09, 31 sie 2017

Hmm... czyżby nasza lawendowa Jola miała dosyć swoich pięknych traw??? W tym roku już i róże się pojawiły, teraz myśli o czymś cytrynowym... no nie poznaję
lojalna_ 11:11, 31 sie 2017

Weź mnie nie dernerwuj; ))) szukam pomysłów bo u mnie nędza pomysłowa . Chciałabym ID ( wkurza mnie okropnie) wymienić na zieloną hacone .

I wkurza taka ciapraninka z boku domu i ciągle nie mam koncepcji na dłuższe jednolite nasadzenia . Do śmierci ta robota hah

To ja pytam co Ty kombinujesz ?
UrsaMaior 11:14, 31 sie 2017

inka74 napisał(a)
Anula - jakbyś do Izy się wybierała - daj znać. Razem raźniej nalot koleżance zrobić . Ja to jestem ciekawa jej rabatek bo coraz ładniejsze fotki pokazuje/robi. No i zwariowana kobieta jest Choć ja teraz tak mało czasowa jestem, że ledwo na targi się wymsknę. A na marginesie - jedziecie w sobotę? Z Jolą się umówiłam na rano.

No wybierają się dziewczyny, Asia-Makadamia z Anulą. Dołącz się koniecznie!
mrokasia 11:14, 31 sie 2017

Jola, no do śmierci, do śmierci .