Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 21:05, 10 lut 2018

Ja to jestem po drodze od Was do ZP, ale chętnie bym się wybrała, może byśmy się zmieściły tylko ja już będę nieprowadzaca zalezy od terminu wycieczki nie chciałabym żadnej narażać na stres porodu w drodze do szkolki, haha

A propo terminów-ja Kubę urodziłam 3 kwietnia i tez śnieg padał tego albo i następnego dnia mimo wiosny tez była chwila hartowania hihi
kwartet 21:18, 10 lut 2018

Taka opcja tez może być tylko bez tego rodzenia,jakoś cię wtoczymy i wytoczymy
UrsaMaior 21:28, 10 lut 2018

Eee spoko luz, moja matka sąsiadce odbierała w zimę stulecia, to i my z Anką damy radę;D Będziesz miała problem imienia z głowy;D
Toszka 21:34, 10 lut 2018

W razie czego mam doświadczenie w odbieraniu porodów...i osprzęt też mam...weterynaryjny, wprawdzie, ale szlachetny, czysty, zdezynfekowany
Tak więc tego, tamtego... damy radę gdyby co
Kasia_CS 21:39, 10 lut 2018

Bylby poród stulecia, haha, wsrod doniczek z roślinami Bajka!
UrsaMaior 21:46, 10 lut 2018

A jaka modna byś była, powrót do natury jak w mordę strzelił Toszka po szczeniakach, więc wszystko na świeżo ma, stara, jak rodzic to tylko z nami. A może w ZP dadzą Ci abonament jakiś na tę okoliczność?;D
UrsaMaior 21:47, 10 lut 2018

Toszka napisał(a)
W razie czego mam doświadczenie w odbieraniu porodów...i osprzęt też mam...weterynaryjny, wprawdzie, ale szlachetny, czysty, zdezynfekowany
Tak więc tego, tamtego... damy radę gdyby co

Oparskałam się przez Ciebie
jolanka 22:09, 10 lut 2018

A rola dla mnie? .... Mogę trzymać za rękę, ewentualnie dobrym słowem wspierać A co!
Jak znam Anię to ona mogłaby śmiechoterapię zastosować
Skoro linie lotnicze bilety fundują to ZP roczny abonament powinny
Kasia_CS 22:30, 10 lut 2018

Hahaha, z taką ekipą to pewnie mogłabym rodzić codziennie a jak w ZP dorzucą abonament, to się wszystkie obkupimy
anka_ 22:40, 10 lut 2018

Przez forum to rodzinka mnie już za wariata bierze... jak kolejny raz parskam śmiechem przy monitorze to tylko słyszę- "mamusiu napewno dobrze się czujesz?"...

PS Jakby co to rzut beretem mam do ZP a w lodówce oksytocynka, znieczulenia itp...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies