Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

mrokasia 21:29, 07 lut 2018

UrsaMaior napisał(a)

Oj cuuudna. Widziałam ją u Ani-kwartet i musiałam mieć. A tak sobie obiecywałam, że więcej róż nie kupuję haha

Hi, hi, hi .
Teraz to se możesz pozwalać - tyyyyle słonka .
tulucy 21:33, 07 lut 2018

Doczytałam, były dwie, ale Kordes miał pierwszeństwo do nazwy i Schultheis czy jakoś tak zmienił nazwę swojej na Inge's Rose. Ponoć jest lepsza, ta Inge. Tyle HMF i pan Sołtys. Nie wiem, co ma rosarium, bo podają Kordesa i tego drugiego przy jednej róży. Że niby S. wyhodował, a K. wprowadził. Ale one obie mają inne pochodzenie.
Z innej wirtulandii ktoś chyba wywalał tę różę.
UrsaMaior 22:19, 07 lut 2018

Ja wywaliłam jako jedną z pierwszych Leonardo, kolor kompletnie mi nie leżał, a jednak dziewczyny go lubią. Rosen jest obłędna, u Ani róż pełno, a jednak w oko wpadła mi od razu ona i MW.
tulucy 23:23, 07 lut 2018

U mnie 3 Leosie dwa zamierzenie, trzeci to pomyłka - miała być Edenka
DorKa 07:40, 08 lut 2018

Dziewczyny gdzie znajdę tą piękność , którą się tak zachwycacie ? Wpisuje Ania kwartet w wyszukiwarce i zonk
UrsaMaior 09:48, 08 lut 2018

tulucy napisał(a)
U mnie 3 Leosie dwa zamierzenie, trzeci to pomyłka - miała być Edenka

No widzisz Ja już nie patrzę, że ktoś wywala. ADR ma, kwitnienie widziałam, spróbuję. Ujęła mnie ta róża bardzo.
UrsaMaior 09:49, 08 lut 2018

DorKa napisał(a)
Dziewczyny gdzie znajdę tą piękność , którą się tak zachwycacie ? Wpisuje Ania kwartet w wyszukiwarce i zonk

Aaa bo Anię znają tylko nieliczni hahah To moja sąsiadka, która nijak nie daje się namówić na wątek. Jakiś czas temu wrzucałam tutaj fotki z jej ogrodu, tylko nie pamiętam numeru strony.
anka_ 10:09, 08 lut 2018

UrsaMaior napisał(a)

Aaa bo Anię znają tylko nieliczni hahah To moja sąsiadka, która nijak nie daje się namówić na wątek. Jakiś czas temu wrzucałam tutaj fotki z jej ogrodu, tylko nie pamiętam numeru strony.
313
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
DorKa 10:24, 08 lut 2018

UrsaMaior napisał(a)

rozumiem w takim razie poszperam u Ciebie jeżeli pozwolisz w międzyczasie wygooglowałam ją i jest faktycznie piękna. Ile sztuk musiałabym posadzić, żeby był ładny efekt ?
DorKa 10:25, 08 lut 2018

anka_ napisał(a)
313

dzięki wielkie zaoszczędziłaś mi sporo czasu na jedzenie pączków