Aaa bo u mnie w tym roku duże przemeblowanie Całej seslerii jednak nie oddam, bo parę sztuk przyda mi się w innym miejscu, gdyż Bronze Form z owego miejsca idzie na nowe No generalnie jak to w ogrodzie na wiosnę;D
Mam też inne cudaki wiosenne, co chyba nawet nie wiem, jak się nazywają. Kwitną właśnie, więc może zdjęcie zrobię. Tylko że trzeba by je w stanie kwitnącym wykopywać, bo w tym misz-maszu nie poznam potem, która cebulka to dany kwiat - z małych cebulowych po wyglądzie cebulki rozróżniam tylko krokusy i cebulice syberyjskie.
dobra, zajrzałam do netu i mam śnieznik lśniący, puszkinia, hiacynt hiszpański.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Mam chrapkę na Ville de Lyon. Będzie mi pasował ten kolor. Zamawiałaś przez internet? Na zdjęciach nie mogę rozgryźć przy czym masz je posadzone- czy przy jakiejś kratce? Jeśli Ci to nie sprawi kłopotu to zrób fotkę.
I jeszcze prośba - napisz mi w jakich odległościach sadziłaś Carex Remotę?
Po trzykrotnych kontuzjach oka kończących się u okulisty lub na ostrym dyżurze okulistycznym, nauczyłam się, że włażąc w jakiekolwiek krzaczory muszę zakładać okulary ochronne. polecam.
Kupuj, warto. Mojego mam na bambusowej kratce przy drzwiach, ale muszę coś ładniejszego wymyślić. Wszystkie powojniki zamawiałam w e-clematisie.
Tak na szybko 2 fotki znalazłam.