Zrobiłam parę fotek komórką po posadzeniu, słabo widać, ale coś tam widać. Rozszerza się ku górze, ale sam czubek zwisa. Nie mam pojęcia co to za odmiana.
Strzępka ścięłam dziś do 50 cm Z pozostałych 2 metrów ognisko będzie Szkoda, ale co robić, tak to jest.
Oo coś nowego sezon letni (bo wiosenny to chyba nam minął juz? ) będzie teraz obfitował w wyjazdy na lody i powroty z roślinami ale z grubej rury zaczynasz-od razu od drzew
Spróbuję mu aparatem zrobić lepsze zdjęcie, bo te średnie wyszły. Ja z kolei nie pamiętam co gdzie posadziłam hhaha. Potem coś wyłazi z ziemi, a ja dumam skąd to się wzięło
Po tej sąsiedzkiej wycince myślałam, że jednak jaśniej będzie, tymczasem brzozy mimo wszystko trochę światła zabrały. No ale ważne, że środkowa słoneczna
Hahah no tak Teraz potrzebuję jakiegoś małego krzaka. Wywaliłam dziś jaśminowca, tego pachnącego truskawkami, bo pokraczny strasznie i nie przyrastał. Miejsce dość słoneczne i suche, bo przy brzozie. Any ideas, ladies?
Jak tam dziewczyny? Co robicie w ten piękny dzień? Ja dziś zrobiłam wypad na starocie, ale przy okazji kupiłam też kilka kuklików i stewarcję. Taki jej kącik zaciszny znalazłam.