Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

JoannaDe 17:43, 08 maj 2018

Hej hej, ja dzisiaj cały dzień w papierach

Oczywiście nazwy Twoich zakupów nic mi nie mówią ale na szybko wygooglowalam i wygląda fajnie
Jakie kwiaty ta Twoja będzie miała?
UrsaMaior 19:07, 08 maj 2018

Aaaj to niefajnie Dziś dobry dzień na pracę, nie za ciepło i nie za zimno. Kukliki mam w odmianie Bell Bank, przeurocze są A stewarcję kupiłam bardziej ze względu na jesienne przebarwienia, a nie kwiaty. Mam nadzieję, że przezimuje, bo podobno różnie z nią bywa.
tulucy 20:59, 08 maj 2018

A gdzie masz starocie? W okolicy?
UrsaMaior 21:48, 08 maj 2018

tulucy napisał(a)
A gdzie masz starocie? W okolicy?

Niestety nie Na Gocławiu.
Zana 21:54, 08 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)
Jak tam dziewczyny? Co robicie w ten piękny dzień? Ja dziś zrobiłam wypad na starocie, ale przy okazji kupiłam też kilka kuklików i stewarcję. Taki jej kącik zaciszny znalazłam.

Pięknie, ale mało!!!

Co kupiłaś na starociach?

Chyba się kiedyś wybiorę z Tobą na lody, serki to też chyba jakieś specjalne u Was sprzedają
JoannaDe 22:01, 08 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)
Aaaj to niefajnie Dziś dobry dzień na pracę, nie za ciepło i nie za zimno. Kukliki mam w odmianie Bell Bank, przeurocze są A stewarcję kupiłam bardziej ze względu na jesienne przebarwienia, a nie kwiaty. Mam nadzieję, że przezimuje, bo podobno różnie z nią bywa.

Akurat dzisiaj u mnie upał więc pewnie i tak bym nic nie podziałała. Za to pod wieczór trochę podziałalam.

Widziałam te przebarwienia. Bardzo bardzo na tak Będę u Ciebie podglądać jak on się zachowuje.
tulucy 22:22, 08 maj 2018

Huhu na Gocławiu mam brata
kwartet 22:29, 08 maj 2018

Ale cisy spuchaciały,a rodki bombardino.Mus zrobić wizję lokalną bo ogród po płocie będę poznawać.
AnnaCh 22:31, 08 maj 2018

Ależ Ty masz pięknie
Nie ma jak duże drzewa, od razu robią dobrą robotę, a do tego te nasadzenia, piękne, gustowne Ślicznie
UrsaMaior 22:33, 08 maj 2018

Zana napisał(a)

Pięknie, ale mało!!!

Co kupiłaś na starociach?

Chyba się kiedyś wybiorę z Tobą na lody, serki to też chyba jakieś specjalne u Was sprzedają

Anula, tyle roboty w ogrodzie, że nie mam już siły na latanie z aparatem. W końcu się zmobilizuję, promise!

Kupiłam skrzynię/kosz na szpargały ogrodowe, żeby w końcu mieć wszystkie mniejsze narzędzia w jednym miejscu i nie szukać ich wiecznie. I jeszcze dwa szklane cosie połączone łańcuszkami. Chyba kiedyś traktowane jako wieszaki na rośliny. Nie wiem co z nimi zrobić, może karmniki? Jutro pokażę.