Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Zana 20:35, 17 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)

Klimatowi nic nie grozi, jak widzisz

Phoenixy żyły do przymrozków, po nich padły.

No to tak jak moje. Będziesz jeszcze kupowała? Mnie się chyba nie chce już ryzykować. Na dodatek miskanty Adagio coś się ociągają. Jak te też mi padły to się wkurzę, bo ich nie kalkulowałam jako ewentualnej straty.
tulucy 20:42, 17 maj 2018

Iza dzięki no i sorki że tak bez zapowiedzi
UrsaMaior 20:59, 17 maj 2018

Łucja, Mrokaśka, dziękuję pięknie za odwiedziny! Szkoda tylko, że tak na szybko wpadłyście, nawet nie było jak spokojnie pogawędzić. Załapałyście się na ulewę? Krótko po Waszym wyjściu ściana deszczu spadła z nieba!
UrsaMaior 21:05, 17 maj 2018

Magleska napisał(a)
fajne zakupy pewnie już posadziłaś
ciekawi mnie ten lilak .....nie znam takiego ech ....na drzewka już miejsca nie mam .....kfiatuchy tylko zmieszczę

Magda, jeszcze nie posadziłam, bo mi się goście sypnęli Znajomy przyszedł odebrać synka i został, a potem Łucja z Mrokasią wpadły
Lilak przefajny, nie daje odrostów, kwitnie trochę później niż inne, a zapach ma taki, że szok. On z tych małych jest, choć bujnąć też potrafi. U mnie nie będzie miał za dużo miejsca, będę go cięła w poduchę. Na innym forum widziałam tak uformowany, prezentował się obłędnie!
UrsaMaior 21:06, 17 maj 2018

UlaB napisał(a)
Kolejne fajne zakupy Co tam za traweczkischowalas pod tym lilaczkiem?
edytuje, juz doczytalam
dzisiaj ogladalam takiego samego lilaka w sklepie internetowym - musze poszukac stacjonarnie, tez mi sie podoba

Szukaj, on właśnie teraz zaczął kwitnąć, warto powąchać
eVka 21:36, 17 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)

Oj tak, cudny! Kiedyś się nawet za nim rozglądałam, ale same maluchy były i nie wzięłam.

Wyobraź sobie, że ten u mnie na osiedlu ma ok 4 m wysokości a rośnie od dwóch miesięcy... Pewnie kosztował majątek.
Iwona100 22:22, 17 maj 2018

effka napisał(a)

Dereń pogodowy candelight to moje marzenie. Jest niesamowity. Jeden z ogrodów na osiedlu na którym pracuję ma go w przedogródku i to dzieło sztuki.

To Ci zazdroszczę,że możesz go oglądać często i na żywo .Ja nie widziałam na żywo tych dereni ,ale na zdjęciach bardzo mi się podobają. Myślę ,że w rzeczywistości są piękniejsze i ten ich pokrój jest niesamowity.
tulucy 22:23, 17 maj 2018

Oberwanie chmury normalnie wycieraczki głupiały...
Kasia_CS 05:14, 18 maj 2018

Zerknij u mnie na foto z wczoraj tych host rosnących przy peonii - Ania Makao chyba właśnie o white feather pisze, a nie o tych, bo te są niezmienne raczej cały sezon. A przynajmniej nie przypominam sobie, żeby zieleniały

Zakupy jak zawsze konkret
malgol 08:20, 18 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)

Na drobiazgi miejsce jeszcze mam

ten bez to drobiazg chyba tylko póki w doniczce
Mnie trochę Toszka ostudziła w kwestii nabycia lilaka