Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

inka74 09:38, 27 cze 2018

Ławka bardzo fajna - mieli inne kolory? Wrzuć mi proszę na priv gdzie kupiłaś. Mnie już też ręce opadają z szukaniem ławki. W sumie do końca sama nie wiem co ja bym chciała - a wiem - jak dwóch facetów na niej usiądzie to żeby wytrzymała

Za pastel green będę wdzięczna - jakbyś widziała kup proszę, będzie okazja do odwiedzenia waszych okolic
malgol 13:20, 27 cze 2018

Iza,jak tam Twój sporobolus? Kwitł Ci w zeszłym roku? Pokaż jak teraz wygląda? Bo mój się nie przebarwił jesienią, teraz zielona kępka...rozczarowana jestem póki co.
No i nie kwitł w ubiegłym sezonie oczywiście!
Kasia_CS 14:23, 27 cze 2018

Wiesz co, to się nazywa bylinoholizm chyba jak Cie kiedyś odwiedzę, to posesji nie poznam i kurcze zawrócę zgubiona... szał z tymi zakupami masz, ja na razie stoję w temacie w miejscu, jedynie worek kompostu na all zamówiłam

Patrz, Krzyś to spryciarz-jedno ma z głowy-drzewo już posadzil, teraz budowa domu i spłodzenie syna na przyszłość została
UrsaMaior 18:04, 27 cze 2018

malgol napisał(a)
Fajna ławkaw którym miejscu postawisz?

Mam miejsce na rabacie z hortkami i miłorzębem, specjalnie zostawione. W końcu się doczekałam...

Makao_J napisał(a)
Fajna ławeczka. Bardzo fajna

Dzięki, Ania Nie taką chciałam, ale jest ok.

inka74 napisał(a)
Ławka bardzo fajna - mieli inne kolory?

Za pastel green będę wdzięczna - jakbyś widziała kup proszę, będzie okazja do odwiedzenia waszych okolic

Iwona, kupiłam używaną z FB. Nie wiem czy nie za biała jest, chyba ją przemaluję, jeśli znajdzie się chwila na to.
O hortki zapytam i dam znać.

malgol napisał(a)
Iza,jak tam Twój sporobolus? Kwitł Ci w zeszłym roku? Pokaż jak teraz wygląda? Bo mój się nie przebarwił jesienią, teraz zielona kępka...rozczarowana jestem póki co.
No i nie kwitł w ubiegłym sezonie oczywiście!

No rośnie, rośnie. W tym roku dokupiłam kilka dużych w inne miejsce. Nie pamiętam szczególnych przebarwień ani kwitnienia w zeszłym roku, zobaczymy jak będzie w tym.

Kasia_CS napisał(a)
Wiesz co, to się nazywa bylinoholizm chyba jak Cie kiedyś odwiedzę, to posesji nie poznam i kurcze zawrócę zgubiona... szał z tymi zakupami masz, ja na razie stoję w temacie w miejscu, jedynie worek kompostu na all zamówiłam

Patrz, Krzyś to spryciarz-jedno ma z głowy-drzewo już posadzil, teraz budowa domu i spłodzenie syna na przyszłość została

No u Ciebie to inne kwiaty trzeba ogarniać A Krzyś taaaa, bardzo to lubi Dziś ze mną różę sadził

UrsaMaior 18:07, 27 cze 2018

A taką fotkę dziś pstryknęłam w ogrodzie Kwartecika Z komórki, ale chyba widać

malgol 18:33, 27 cze 2018

niczym samolot startujący z lotniskowca
UrsaMaior 18:44, 27 cze 2018

No Konik też piękny, myślałam, że ucieknie, ale pozował do fotek rasowo
UrsaMaior 18:49, 27 cze 2018

Aa no i nie pochwaliłam się dzisiejszymi nabytkami Number 1 to róża Cardinal Hume - jak ja mogłam jej nie znać??? Jestem zauroczona totalnie, kolor, kwiat, zapach. Jest cudowna!
A poza tym to w końcu upolowałam pallidy. Eteryczne i śliczne

Tess 19:58, 27 cze 2018

Jak ten czas szybko leci...
malgol 20:00, 27 cze 2018

jak Ty mnie denerwujesz z tymi zakupami