Ławka bardzo fajna - mieli inne kolory? Wrzuć mi proszę na priv gdzie kupiłaś. Mnie już też ręce opadają z szukaniem ławki. W sumie do końca sama nie wiem co ja bym chciała - a wiem - jak dwóch facetów na niej usiądzie to żeby wytrzymała
Za pastel green będę wdzięczna - jakbyś widziała kup proszę, będzie okazja do odwiedzenia waszych okolic
Iza,jak tam Twój sporobolus? Kwitł Ci w zeszłym roku? Pokaż jak teraz wygląda? Bo mój się nie przebarwił jesienią, teraz zielona kępka...rozczarowana jestem póki co.
No i nie kwitł w ubiegłym sezonie oczywiście!
Wiesz co, to się nazywa bylinoholizm chyba jak Cie kiedyś odwiedzę, to posesji nie poznam i kurcze zawrócę zgubiona... szał z tymi zakupami masz, ja na razie stoję w temacie w miejscu, jedynie worek kompostu na all zamówiłam
Patrz, Krzyś to spryciarz-jedno ma z głowy-drzewo już posadzil, teraz budowa domu i spłodzenie syna na przyszłość została
Mam miejsce na rabacie z hortkami i miłorzębem, specjalnie zostawione. W końcu się doczekałam...
Dzięki, Ania Nie taką chciałam, ale jest ok.
Iwona, kupiłam używaną z FB. Nie wiem czy nie za biała jest, chyba ją przemaluję, jeśli znajdzie się chwila na to.
O hortki zapytam i dam znać.
No rośnie, rośnie. W tym roku dokupiłam kilka dużych w inne miejsce. Nie pamiętam szczególnych przebarwień ani kwitnienia w zeszłym roku, zobaczymy jak będzie w tym.
No u Ciebie to inne kwiaty trzeba ogarniać A Krzyś taaaa, bardzo to lubi Dziś ze mną różę sadził
Aa no i nie pochwaliłam się dzisiejszymi nabytkami Number 1 to róża Cardinal Hume - jak ja mogłam jej nie znać??? Jestem zauroczona totalnie, kolor, kwiat, zapach. Jest cudowna!
A poza tym to w końcu upolowałam pallidy. Eteryczne i śliczne
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.