Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UlaB 13:11, 31 lip 2018

U mnie tez - jak pisalam - w obu miejscach wyglada doskonale. Jedno jest najbardziej naslonecznionym miejscem w moim ogrodzie. Ta ze sloncem do 14 wyglada tak samo.
UrsaMaior 17:54, 06 sie 2018

Dziewczyny, mam jeszcze trochę kłosownic, jeśli ktoś chętny to zapraszam!
Mary 13:15, 08 sie 2018

Cześć Iza. Bardzo Ci dziękuję za namiar na brukarzy. W końcu mam skończoną kostkę przed domem. Bardzo jestem zadowolona. Wielkie dzięki!
UrsaMaior 14:33, 08 sie 2018

Marysia, no i dobrze Ja teraz też nich czekam, chcę żeby mi ścieżkę do ogniska przez rabatę zrobili. Zarobieni są, ale lubię ich, są w porządku
April 11:17, 09 sie 2018

Witaj, przeczytałam cały wątek z ogromną przyjemnością. Nie pamiętam czy się wpisywałam bo ja raczej z tych podglądaczy. Ale prawdę mówiąc(pisząc) to towarzyszę Ci od zeszłego roku, bo bardzo mi się podoba twój zapał i to co tworzysz w ogrodzie. A że warunki ogrodowe mam niemal identyczne to tym bardziej takie klimaty grają mi w duszy. Podziwiam większą dyscyplinę w doborze roślin, bo mimo że różnorodne to jednak trzymasz się pewnych ram. Masz pięknie, ciekawa jestem dalszego rozwoju sytyacji
UrsaMaior 12:41, 09 sie 2018

Hej April Oj orka na ugorze ten mój ogród, ale jakoś idę do przodu. Ostatnio straciłam trochę serce do Ogrodowiska, pewnie z czasem minie. Zaglądaj!
malgol 14:19, 09 sie 2018

Iza,głowa do góry mimo ,że lubię słońce to to obecne mnie wykańcza i tez na nic checi nie mam.Chociaz zapowiadają ochłodzenie na weekend może przesadzę sobie pieriska? a co!
Sporobolus ma tylko jeden kwiatek...dramat z ta trawa u mnie
Makao_J 17:56, 09 sie 2018

U mnie też sporobulus kiepsko. Już nawet nie wiem czy to sporobulus czy jakaś dzika trawa go pochłonęła. Na razie rośnie ale jak się wkurzę to będzie aut
UrsaMaior 18:11, 09 sie 2018

Mnie wkurzał w zeszłym roku, ale w tym jest nieźle. Kwitnie jakieś 50%, ale wyglądają dobrze wszystkie, a na tym mi głównie zależało. Tak więc miał być aut, ale będzie in
April 08:58, 10 sie 2018

No nie, piszesz, że straciłaś serce do Ogrodowiska... a w wątku huczy jak w ulu Pokazujesz piękne zdjęcia, na całe szczęście dla odwiedzających. Oraz motywujesz udanymi zakupami. Ja to dopiero straciłam serce do forum (innego) bo w tym sezonie w ogóle nic nie piszę i nie robię zdjęć. Ale to minie, mam nadzieję. Podziwiam osoby, które dają radę dzielić się swoją pasją. Bardzo bym chciała żeby i mi energia wróciła. Bo obrazy przyroda maluje nieraz bajeczne przy naszym niewielkim udziale. Trzeba to tylko pokazać a nie zostawiać dla siebie.
Ja w czwartek 16-ego jadę do ZP z koleżankami żeby wzmóc pragnienia ogrodowe Trzeba się jakoś motywować. Chcę dokupić zielonych hakone, bo podobnie jak ty, jestem nimi zachwycona. Choć w moim cieniu wspaniale prezentuje się też All Gold.

życzę słonka w dzień i deszczu w nocy