Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 16:25, 27 kwi 2019

A Ty wiesz co kupiłam dzisiaj? Lennei Alba! Niekwitnaca co prawda, mam nadzieję, że nie będzie moja wielką pomyłką

ps. Im dłużej myślę, tym większe wątpliwości mnie ogarniają - Twoja w kawiatach, moja cała w liściach - nie za szybko na liście u niej? ech... chyba muszę ją posadzić w miejscu "awaryjnym"
UrsaMaior 20:26, 27 kwi 2019

No gratulacje! Nie martw się na zapas! Fotkę wrzuciłaś?
Kasia_CS 20:38, 27 kwi 2019

UrsaMaior napisał(a)
No gratulacje! Nie martw się na zapas! Fotkę wrzuciłaś?

Jeszcze niee... bo tylko poleciałam do domu, żeby ją wypakować i chodu po eMa i dzieciaki (z magnolią niestety nie zabrałabym jednego z człowieków i wózka Kai ) Jak wrociliśmy do domu to już ciemno z kolei. Ale jutro masz jak w banku
Brzozowadzie... 22:21, 29 kwi 2019

UrsaMaior napisał(a)

Ooo, jakie miłe fotki A ja nie mam ani jednej magnolii, w sumie sama nie wiem, dlaczego. Muszę to naprawić.
Ale jaki porządeczek u Ciebie, jakie rabatki wyniuniane
Gosiek33 06:04, 30 kwi 2019

Po raz kolejny przekonuję się, że fotki nie oddają pełni uroku

Na fotkach można szczegóły oglądać ale, żeby poczuć urok ogrodu trzeba w nim być
UrsaMaior 08:12, 30 kwi 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ooo, jakie miłe fotki A ja nie mam ani jednej magnolii, w sumie sama nie wiem, dlaczego. Muszę to naprawić.
Ale jaki porządeczek u Ciebie, jakie rabatki wyniuniane

Agata, na jednej nie skończysz Z tym porządkiem to nie przesadzajmy, ale udało się mniej więcej po zimie ogarnąć. Narobiłam się jak głupia, mimo, że udało mi się zorganizować pomocników. Komu potrzebny fitness kiedy ma się ogród
UrsaMaior 08:13, 30 kwi 2019

Gosiek33 napisał(a)
Po raz kolejny przekonuję się, że fotki nie oddają pełni uroku
Na fotkach można szczegóły oglądać ale, żeby poczuć urok ogrodu trzeba w nim być

Fakt No ale nie pomaga też to, że od jakiegoś czasu nie chce mi się aparatu targać i pstrykam telefonem.
Musisz wpaść w sezonie, kiedy coś będzie widać, bo ostatnio to wiesz...klepisko.
Kasia_CS 08:44, 30 kwi 2019

Kochana, a powiedz mi, czy teraz Twoja LA to ma dużo słonka? Bo to moje mmiejsce wybrane to do taki świetlisty półcień. Muszę sprawdzić ile czasu bezpośrednio świeci tam słońce.
UrsaMaior 08:48, 30 kwi 2019

Ona ma słońce od lewej i prawej, czyli wschodu i zachodu. Od tyłu jest południe, pamiętasz, tam są drzewa sąsiedniej działki i słońce się raczej nie przebija.
April 08:50, 30 kwi 2019

Iza, podenerwować cię troszkę? W sobotę jadę do Skubianki na zakupy, a w niedzielę na zwiedzanie Danusi ogrodu pokazowego....