Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

JoannA 20:29, 16 wrz 2014

Patrzę Iwonko na zdjęcia przed i po i wierzyć nie mogę, że to ten sam ogród.
Ogromne zmiany, widać ogrom pracy włożonej. Jestem pod wielkim wrażeniem, szacun dla Was obojga.
Pięknie, bardzo mi się podoba Iwonko!
lojalna_ 20:34, 16 wrz 2014

Fajne zmiany a roboty ile pracus ..przyjedz to mnie w przyszłym tygodniu sadze ...
Iwk4 20:35, 16 wrz 2014

Joasiu, dziś był u nas Oli M, wpadł po pracy po roślinki. Wyobraź sobie, jak mój e-Muś oprowadzał go po moich rabatkach, niby z wyrzutem, że cały ogród przerabiam Wszystko pokazywał, Oli mąż opowiadał, że jego żona ma tak samo. Ale jaka duma z nich pałała, to było niesamowite. Mój M opowiadał niby tak w stylu, że sobie wymyślam w tym ogrodzie, a potrafił o każdym detalu opowiadać i o tym, jak żurawki dzieliliśmy, jak ja murowałam, on tylko bloczki betonowe mi ustawił, bo ciężkie ... Duma ich rozpierała, jak o żonach opowiadali. Fajne spotkanko.
katiaxx 20:37, 16 wrz 2014

Iwonko, dawno do Ciebie nie zaglądałam bo kiepsko u mnie z czasem ale jak wiele zmian, śliczne berberyski z trawkami wyglądaja światowo
Iwk4 20:37, 16 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Fajne zmiany a roboty ile pracus ..przyjedz to mnie w przyszłym tygodniu sadze ...

Witaj Jolu, trzeba było szybciej sie decydować. Miałam wolne całe dwa miesiące, hi, hi. Teraz praca, obiadek i kawka w ogrodzie. Mało czasu na prace w ogródku
Muszę wpaść do ciebie, zobaczyć, co planujesz
Iwk4 20:45, 16 wrz 2014

katiaxx napisał(a)
Iwonko, dawno do Ciebie nie zaglądałam bo kiepsko u mnie z czasem ale jak wiele zmian, śliczne berberyski z trawkami wyglądaja światowo

Kasiu, jest tyle wątków, że ja też nie nadążam wszędzie być u wszystkich i pisać. Mój M robi mi czasami już wymówki, że go zaniedbuję, tylko ciągle na O siedzę, hi, hi
beata_kulesza 20:47, 16 wrz 2014

Fajnie tak facetów czasami posłuchać
a zmiany mega fajne
Iwk4 20:55, 16 wrz 2014

beata_kulesza napisał(a)
Fajnie tak facetów czasami posłuchać
a zmiany mega fajne

Beatko, dzięki. Fajni ci nasi mężowie, zgadzam się, czasami są z nas dumni
Beatko, lecę zobaczyć, czy wsadziłaś swoje trawki?
21:31, 16 wrz 2014
Iwonko odnośnie sąsiada...całą złość przelałam na łopatę,więc roboty ogródkowe posunęły się do przodu
bdan 21:38, 16 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)
Joasiu, dziś był u nas Oli M, wpadł po pracy po roślinki. Wyobraź sobie, jak mój e-Muś oprowadzał go po moich rabatkach, niby z wyrzutem, że cały ogród przerabiam Wszystko pokazywał, Oli mąż opowiadał, że jego żona ma tak samo. Ale jaka duma z nich pałała, to było niesamowite. Mój M opowiadał niby tak w stylu, że sobie wymyślam w tym ogrodzie, a potrafił o każdym detalu opowiadać i o tym, jak żurawki dzieliliśmy, jak ja murowałam, on tylko bloczki betonowe mi ustawił, bo ciężkie ... Duma ich rozpierała, jak o żonach opowiadali. Fajne spotkanko.

Az miło się czyta; a metamorfoza super wyszła, przekaż gratulacje mężowi, że Ci te bloczki tak fajnie podawał
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies