Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 22:12, 14 wrz 2014

Beatko, ja mam bardzo dobrych sąsiadów. (Wszystkich z czterech stron ). Bywamy u siebie na sąsiedzkiej kawce, po sąsiedzku sobie też radzimy, co w ogródku zrobić, wymieniamy się sadzonkami i wiedzą . Poczciwi to ludzie.
beata_kulesza 22:19, 14 wrz 2014

Ja z moją sąsiadką to nawet płotu nie mamy tylko tuje wzdłuż rosną ale ona do ogrodu to ma dwie lewe ręce. Tuje miałyśmy doglądać razem a okazało się, że cała pielęgnacja spadła na mnie. Mówi się trudno nie jest źle zawsze może być gorzej. A na tą kawkę to wpadaj jak będziesz w Świeciu może mi coś doradzisz bo trochę stanęłam w miejscu. Chyba wena mi się skończyła
Iwk4 22:49, 14 wrz 2014

beata_kulesza napisał(a)
Ja z moją sąsiadką to nawet płotu nie mamy tylko tuje wzdłuż rosną ale ona do ogrodu to ma dwie lewe ręce. Tuje miałyśmy doglądać razem a okazało się, że cała pielęgnacja spadła na mnie. Mówi się trudno nie jest źle zawsze może być gorzej. A na tą kawkę to wpadaj jak będziesz w Świeciu może mi coś doradzisz bo trochę stanęłam w miejscu. Chyba wena mi się skończyła

Beatko, napisałam u ciebie. A na kawkę się jeszcze umówimy. Już masz ładnie, będzie jeszcze piękniej.
atena13 22:51, 14 wrz 2014

Witaj ja też wiem, że moje nasadzenia są nie takie ogrodowiskowe ale mój ogródek powstaje od jakich 12 lat wtedy jeszcze nie miałam pojęcia o tym jak on ma wyglądać staram się zmieniać coś w miarę możliwości.

Ale i tak mi się u Ciebie podoba

Aneta- Mój ogródeczek
Iwk4 23:20, 14 wrz 2014

Witaj Anetko, miło cię gościć u mnie. Jesteś tu chyba po raz pierwszy? Tym bardziej się cieszę, że tu trafiłaś. A gdzie twój wątek? Pokażesz swój ogródek?
Luki 23:47, 14 wrz 2014

Iwonko to poszalałaś bardzo mi się podoba. Może w berberysy wsadź runianke tak jak ma to zrobione Marzenka, pięknie się wtedy odznaczają. Te w donicy mocno ciachnij wiosną... nie masz się co bać tego zabiegu, a ładnie się zagęśzczą dzięki temu
Iwk4 01:06, 15 wrz 2014

Luki napisał(a)
Iwonko to poszalałaś bardzo mi się podoba. Może w berberysy wsadź runianke tak jak ma to zrobione Marzenka, pięknie się wtedy odznaczają. Te w donicy mocno ciachnij wiosną... nie masz się co bać tego zabiegu, a ładnie się zagęśzczą dzięki temu

oj, jak ja się cieszę, jak ty Łukasz do mnie zaglądasz. O runiance pomyśle, choć trzymam miejsce na hakone, tak Danusia radziła. A ciachac tych kolumnowych berberysow się strasznie boje, bo tak mi się podoba ten kształt ogni, ze boję się popsuć. Chyba kupię jeden dodatkowo i na próbę przytne
ana_art 07:10, 15 wrz 2014

Iwonko muszę napisać, że rabata okołotarasowa wygląda cudnie!!! A taras jst od strony drogi, że piszesz o drzewach przed płotem? Jeśli tak to ja bym przed płotem drzewko posadziła. Cóż z tego, że inni nie sadzą, bądź prekursorem!
Naprawdę należą się Wam wielkie brawa za wykonaną pracę, lubię takich ludzi, którzy zamiast narzekać pracują buziak na nowy tydzień!
bdan 07:34, 15 wrz 2014

Czekam na zdjęcia porównawcze:

Pozdrawiam
08:08, 15 wrz 2014
Nie ma to jak wspólna praca i pasja prawda Iwonko? I fajnie się pracuje razem i wzajemnie motywuje a jak zakupy ogrodowe już robi razem to super.Mój Tadek też z tych
Miłego dnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies