Iwonko teraz to masz pomoc specjalistki od bylin Przy okazji ja też się sporo znów podszkoliłem. Na tak dużej powierzchni rabaty nie będzie problemu z pomieszczeniem roślin. Na mailu zostawiłem dzisiaj wiadomość. No i z chęcią oddam w dobre ręce dużo tojeści kropkowanej bo rozrosła się u mnie okropnie, a ja zlikwidowałem żółtą rabatę
Łukasz, wiadomość odebrałam, a właściwie odebrał mój e-M, bo zapomniałam wylogować się na jego tablecie Muszę przyznać, ze zadzwonił i był chyba ciut zazdrosny
Wielkie dzięki Bardzo Wielkie. Nie wiem, jak mam się odwdzięczyć i jeszcze tojeć dostanę. Chętnie
Za dziewczynami nie nadążam, a za Małą Mi już w ogóle Ale dużo się nauczyłam
I jeszcze się uczę, ze zaschłe kwiaty zimą też są piękne.
rabata spora, jakoś trudno mi sobie wyobrazić rabatę bylinową od linijki. Bylinowa to żywioł... a może dać tam jeszcze czerwoną róże? Bo to taka trochę angielka wyjdzie a jak angielka to róża mile widziana
Witaj Iwonko
Pieliłam dziś, bo mam pełno gwiazdnicy, a ją fajnie się wyrywa. Poza tym wyrósł u mnie jakiś chwast, który kwitnie na żółto. TERAZ kwitnie. To dopiero niespodzianka. Darowałam mu życie, bo w styczniu cieszy każdy kwiatek. Pozdrawiam!