Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

AgnieszkaW 22:42, 14 kwi 2015

Iwonko, fajny tarasik. Jak to miło czytać o fachowcach, na których się nie narzeka Proste rabatki górą? U mnie jednak pozostaną zaokraglone (bo takie bardziej mi pasują), musi być zróżnicowanie, by nie było nudno na Ogrodowisku
Luki 22:51, 14 kwi 2015

Troszkę będzie się trzeba pomęczyć z budowa i bałaganem z tym związanym, ale raz dwa najgorsze się skończy i będzie czyściutko. Najważniejsze czytam, że fachowiec, na którego nie można narzekać, a takich to ze świecą szukać
No i tarasik bardzo ładnie wykończony.
Iwk4 22:56, 14 kwi 2015

AgnieszkaW napisał(a)
...Proste rabatki górą? U mnie jednak pozostaną zaokraglone (bo takie bardziej mi pasują), musi być zróżnicowanie, by nie było nudno na Ogrodowisku

Agnieszko, ty masz tak duży ogród, że u ciebie powierzchnia narzuca zróżnicowanie. Ty masz piękny ogród. Lubie do ciebie zaglądać. Tyle nieoczywistych zakątków
W dużych ogrodach zróżnicowanie lubię.
W moim małym ogródku, gdzie rabatki są wąskie, nie umiałam tego inaczej ugryźć. Mimo wszystko nasadzenia nie będą tak ostro pod linijkę. Lubię troszkę urozmaicone rabatki, pod linijkę nie zawsze
Iwk4 22:58, 14 kwi 2015

Luki napisał(a)
Troszkę będzie się trzeba pomęczyć z budowa i bałaganem z tym związanym, ale raz dwa najgorsze się skończy i będzie czyściutko. Najważniejsze czytam, że fachowiec, na którego nie można narzekać, a takich to ze świecą szukać
No i tarasik bardzo ładnie wykończony.

Pocieszaj mnie jeszcze. Kiedy człowiek wyrośnie z remontów i wykończeń? Jak nie w domu, to na zewnątrz.
Właśnie byłam Łuki u ciebie
siakowa 23:22, 14 kwi 2015

nadrabiam, prezenty świetne ale tego chyba nie trzeba mowić! pozdrawiam
inag 00:39, 15 kwi 2015

Wpadłam zobaczyć ogródek i odwiedzić właścicielkę i.... tak zostałam a zaraz 1 w nocy!!! Wciągnęło mnie Jutro jeszcze przylezę dalej czytać, bo widzę że się dzieje Zmiany super! Fachowców zazdroszczę (my nie mieliśmy tyle szczęścia). Linie rabat bardzo fajne (gdybym teraz zaczynała od początku też byłoby na prosto ale za późno niestety) Ciekawa jestem co będzie dalej?
Do jutra! (A właściwie do dzisiaj)
Margo 08:45, 15 kwi 2015

Zmiany super, ale będzie pięknie
makkasia 15:07, 15 kwi 2015

Iwonko jaki weekend szoook i ile roślin !!!
w sprawie trawki to ja ją miałam w donicy z daliami i na rabacie, i wszędzie sobie dobrze radziła na słońcu Danusia w Bukszpanowym miała na rabacie u siebie w lecie.
Ona nie jest taka kępiasta raczej kępka wąska i z niej kłosy wyrastają
Posadziłabym ja po zimnych ogrodnikach
bacowa 21:19, 15 kwi 2015

Ciekawa jestem strasznie jak to rozplanowałaś.
Iwk4 21:30, 15 kwi 2015

siakowa napisał(a)
nadrabiam, prezenty świetne ale tego chyba nie trzeba mowić! pozdrawiam

Prezenty już kilka dni sadzę na rabaty. Czy słońce, czy deszcz - sadzę.