babka
23:18, 06 lip 2015

Iwonko, nadrobić u Ciebie zaległości jest niemożliwe ale pismo obrazkowe obejrzałam dokładnie
Niesamowicie energetycznie na rabatkach a przy tym nie ma chaosu, wszystko ładnie współgra ze sobą. Widać, że wiesz czego chcesz 
Na ścianę wodną czekam
Zerknij na OLX lub All, tam często cegłę można kupić za grosze.
Tuja w nowym miejscu świetnie się wkomponowała a zwolniona miejscówka o wiele lepiej się bez niej prezentuje. My kilka lat temu też przenosiliśmy takiego olbrzyma i rónież nie było z tym większych problemów. Najważniejsze robić to w odpowiednim terminie i pamiętać o podlewaniu.
Baronki ładne, duże
Podobają mi się Twoje rabaty-kwadraty

Na ścianę wodną czekam

Tuja w nowym miejscu świetnie się wkomponowała a zwolniona miejscówka o wiele lepiej się bez niej prezentuje. My kilka lat temu też przenosiliśmy takiego olbrzyma i rónież nie było z tym większych problemów. Najważniejsze robić to w odpowiednim terminie i pamiętać o podlewaniu.
Baronki ładne, duże

Podobają mi się Twoje rabaty-kwadraty