Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Ewa777 11:29, 20 sie 2015

Iwonko, myślę, że to była tylko mała chwilka doła i pewnie Ci już dawno przeszedł Przecież Ty jesteś mocną kobietą i czujesz swoją wartość i w domu i w ogrodzie Buźka

Ja też szukam kolejnych odmian hortensji do ogrodu (Będę ich miała jeszcze dużo ). Dlatego wszystkie rozważania na Twoim wątku są bardzo pomocne.
Viola 12:22, 20 sie 2015

W dzisiejszym artykule Danusi widziałam taki murek podobny do Twojego, od razu pomyślałam, żebyś popatrzyła Pięknie teraz z ta cegiełką Iwonko
Iwk4 12:39, 20 sie 2015

Kochani, dziękuję za wasze wpisy i wsparcie. Odpiszę wieczorkiem.
Muszę pomyśleć jak, żeby nie wywołać następnej burzy
Teraz jadę do miasta pozałatwiać kilka spraw. Może odwiedzę szkółkę i nacieszę oczy. Ale kupować nic na razie nie będę. Czasem lubię pochodzić sobie i tylko popatrzeć
Buziaki dla wszystkich.
Miłego dnia
Iwk4 12:40, 20 sie 2015

Viola napisał(a)
W dzisiejszym artykule Danusi widziałam taki murek podobny do Twojego, od razu pomyślałam, żebyś popatrzyła Pięknie teraz z ta cegiełką Iwonko

Violu, jaka to gazetka? Może kupię ?

Czy może chodzi o artykuł Danusi na stronie głównej o lawendzie ?
Mirka 12:51, 20 sie 2015

Ciekawe czy tylko popatrzysz Ja bym nie mogła i dlatego nie ogladam
inag 13:02, 20 sie 2015

Ja też! Zawsze z czymś wychodzę!
makkasia 15:01, 20 sie 2015

Iwonko witam...już to pisałam lubię Twoje czerwone róze, tak jak lubię Twój zapał i energię ...nic już więcej nie napiszę bo siem powielać będę. Czy zaczynają Ci kwitnąć jakieś rozplenice ? u mnie zaczynają tylko te jednoroczne ...i ML no i stipa pieknie kwitnie
macham
Iwk4 19:52, 20 sie 2015

Olu, tak, róże Montana są piękne. A najfajniejsze jest to, że kwitną nieprzerwanie od początku czerwca. Jesli ktoś znainne róże, które kwitną bez przerwy, proszę, by zostawił wiadomosć. Chętnie takie będę gościć. Nie mam miejsca na różę kapryśne - mam za mały ogród

Doniu
, na fotce dostrzegłaś latarenki z Ikea. Marzyłam o latarenkach zimą i na Mikołaja dostałam 3 takie. Szukałam dla ciebie fotki, ale nie mam latarenek. Zrobię w niedzielę, jak będę w domku

Ilonko, piękny wpis zostawiłaś. Wielkie dzięki. Podpisuję się pod nim. Troszkę moje intencje zostały inaczej odebrane, ale niech będzie. Bynajmniej widzę, że czerwony też może być git
Przyjdę do ciebie wypytać się o Red Leonardo. Czy potrafisz określić jego kolor? czy pasowałby do czerwieni? Czy to jest burgund, czy biskupi?

Iwk4 19:54, 20 sie 2015

inag napisał(a)
I ja też stawiam na Polar bear. Mam i jestem w nich zakochana. Kwiaty przeogromne, wielgachne, pełne, bardzo mięsiste. Nie przypala ich słońce. U mnie rosną obok vanilek i te są wręcz brązowe - tak popalone Z polarami zero problemów a kwiaty niesamowite..

Będę szukać Polar Bear. Wszystko wskazuje na to, ze warto go mieć w ogrodzie.
Iwk4 20:00, 20 sie 2015

Ana, przyjęłam to, co napisałaś, zimny prysznic czasami się przydaje. Mam tylko nadzieję, ze czytają te wpisy także ci, którzy na rabatach skrzętnie ukrywają "kolory niby niemodne ogrodowiskowo", a którym się one podobają.
Ktoś by powiedział, że to zestawienie jest niemodne, a mnie zachwyca Cudowne zestawienie faktur i kolorów
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/93/933924/original.jpg