Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

kosolka 21:13, 20 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Ilonko, piękny wpis zostawiłaś. Wielkie dzięki. Podpisuję się pod nim. Troszkę moje intencje zostały inaczej odebrane, ale niech będzie.

Slowo pisane czasami zawodzi. Wiem jakie miałaś intencje. Buziaki!
Kuba 21:47, 20 sie 2015

W tym roku kupiłam 3 lobelie, teraz zostały gołe patyki obskubane przez ślimaki, na jednym egzemplarzu znalazłam 5 osobników, nie kupię ich więcej...

O co chodzi z tym czerwonym?u Anety też o tym... komuś ten kolor nie pasuje? Twoje ogniste kolory w ogrodzie są cudowne muszą wspaniale energetyzować na cały dzień
Katkak 22:15, 20 sie 2015

Iwona jak będziesz miała ogrodowego doła - zapraszam do mnie . Zobaczysz mój ugorek, który został po warzywniku, a który kiedyś ma być oczkiem wodnym. Niemniej jednak obecnie straszy. Zobaczysz mój pseudo trawnik, niezłą kolekcję chwastów, "cudne " 3 szopy w megabliskim sąsiedztwie, jeszcze parę innych rzeczy i od razu zrobi Ci się lżej na sercu . Jakiego doła? Dziewczyno, masz pięknie . Buziak
Iwk4 22:24, 20 sie 2015

Olu, odmachuję Na szczęście zanim się napisze, można się chwilkę zastanowić nad tym pisanym A nie zawsze jest efekt. Tak, jak z naszymi ogrodami

Ewa, potwory z tych twoich ślimaków. Jak one śmiały Ślimaków więcej nie kupuj, pewnie U mnie jeden taki bez domku się pokazał. Nigdy ich nie miałam. Czerwony cały był. Ciekawe, jakim transportem do mnie przybył ?
Iwk4 22:28, 20 sie 2015

Kasieńko, a pokażesz choć troszkę tego co straszy? Już lecę
A tak swoją drogą, to ja już chcę wrócić do mojego ogrodu, do moich rabatek, motylków, bzyczków, do wieczornego podlewania, wyrywania chwaścików, wypalonej trawki, jeżówek, czerwonych róż i żółtej rudbekii, ... i kawusi na tarasie.
JESZCZE DO SOBOTY
mateuszmichn 22:50, 20 sie 2015

Witaj. Wpadam z rewizytą. Hortki pierwsza klasa. Jaka odmiana?
Muszę kupić do siebie, moje jakieś średnie takie
ana_art 22:56, 20 sie 2015

07_Rene napisał(a)

lobelia bylinowa. zdj poszukam później; )
mam taką w odcieniu różu, bardzo ładna jest
babka 22:59, 20 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

A tak swoją drogą, to ja już chcę wrócić do mojego ogrodu, do moich rabatek, motylków, bzyczków, do wieczornego podlewania, wyrywania chwaścików, wypalonej trawki, jeżówek, czerwonych róż i żółtej rudbekii, ... i kawusi na tarasie.
JESZCZE DO SOBOTY

To Ty jesteś tam za karę ??

Ładna ta trawka, śliczne ma kłosy
ana_art 23:01, 20 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Oj, Beatko, mądra z Ciebie kobieta. Tak trzymaj
Nie chodziło o mój czerwony, tylko o sposób, jak inni komentują czasami czyjeś ogrody. Czytając można mieć doła. Chwilowego. I żyje się dalej
Koniec urlopu - to największy powód do zmartwień
Zawsze też można zrzucić na pogodę i brak deszczu i naszą niemoc
Z hortensji chyba wybrałam Polar Bear. Tylko go zamówić muszę

Iwonko będę broniła Filemona bo ona nie napisała nic złego. To ze komus nie podoba się kolor czerwony i mówi że działa na niego jak czerwona płachta na byka nie znaczy, ze piszę, że wszyscy którzy mają ten kolor w ogrodzie są beeee i ich ogrody są beee. Nad interpretujesz odrobinę...
Iwk4 23:18, 20 sie 2015

ana_art napisał(a)

Iwonko będę broniła Filemona bo ona nie napisała nic złego. To ze komus nie podoba się kolor czerwony i mówi że działa na niego jak czerwona płachta na byka nie znaczy, ze piszę, że wszyscy którzy mają ten kolor w ogrodzie są beeee i ich ogrody są beee. Nad interpretujesz odrobinę...

Ana, napisałam do Filemona i wyjaśniłam moje intencje, wróć jeszcze raz do mojego pierwszego posta u Ciebie do Filemona i przeczytaj dokładnie. Nie atakowałam, wyraziłam prośbę. Reszta, to burza mózgów, nie chciałam tego w ten sposób rozwinąć. Nie atakowałam jej i myślę, ze zrozumie, co do niej napisałam.
I na tym tyle. Osobom, które chciały mnie wesprzeć - starałam się wyjaśnić i podziękować.
Ana, nie powinno w ogóle być tej sprawy