Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 22:37, 04 wrz 2015

iwonadm napisał(a)
Witam fajnie, że już jesteś czekam na więcej zdjęć

Iwonko
Jak miło Cię słyszeć ? widzieć? Zdjęć na razie niezbyt wiele, ale jeżeli pogoda pozwoli, w niedzielę zrobię troszkę fotek.

Kwiatek dla Ciebie Oczywiście różyczka zobacz jaka piękna.

Napia 23:11, 04 wrz 2015

katarzynkak napisał(a)
Aga cudne widoczki...Twój ogród aż kipi od kwiatów. Pięknie.

Kasiu Kwiatki kocham miłością wielką Dziękuję

Napia 23:12, 04 wrz 2015

bql3 napisał(a)
witam,

Agnieszko - zapraszam Cię na mały spacer do herbaciarni wrzuciłemu tam u siebie pare fotek z unikatowymi odmianami klonów palmowych (początek fotorelacji stronie na 24 ).

Zapraszam gorąco

fotka na zachętę:

pozdrawiam
Jan

Janie,
byłam, widziałam wspaniała wycieczka i niezwykłe klony.Nawet nie przypuszczałam, że jest ich aż tyle.
Napia 23:37, 04 wrz 2015

W tym roku posadziłam pomidorki koktajlowe z własnego siewu i mam teraz płożące pomidory i klęskę urodzaju W przyszłym roku kupię krzaczki normalnych dużych pomidorów i może uda mi się to jakoś ogarnąć

Anda 07:51, 05 wrz 2015

Witaj
Pomidorki super. Twoj ogrod piekny i kolorowy. Lubie byliny i roze, wiec bardzo mi sie podoba. Z bordowä koniczynka tez mam problem. Wyrywam i wyrywam, ale ona uparcie wraca.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anabuko1 08:12, 05 wrz 2015

Napia napisał(a)

Kasiu Kwiatki kocham miłością wielką Dziękuję

Cudnie ten ogrodowy obrazek wygląda
pozdrawiam
Katkak 08:54, 05 wrz 2015

Aguś ja też walczę z tą bordową cholerą i myślę, że napalm to dobry pomysł . Pozdrawiam
katarzynkak 09:20, 05 wrz 2015

Napia napisał(a)
W tym roku posadziłam pomidorki koktajlowe z własnego siewu i mam teraz płożące pomidory i klęskę urodzaju W przyszłym roku kupię krzaczki normalnych dużych pomidorów i może uda mi się to jakoś ogarnąć

Aga piekny zbiór pomidorków!

Mam to samo-od 2 lat wysiewaja sie jak szalone w warzywniku, a w tym roku nawet wlazły mi na rabaty wsród róż
Niby fajnie,ze urodzaj, ale co z nimi robić? Mi najlepiej smakują takie prosto z krzaka,ale czy mozna je jakos przetworzyc?

pozdrawiam.
wietrzyk 13:51, 06 wrz 2015

Hej Agnieszka,
Piękną fotkę fruczaka udało Ci się zrobić Mnie niestety nie odwiedził żaden z nich, ale byłam w odwiedzinach u Marty Zielonej i tam mnóstwoich latało, zwłaszcza przy werbenie.
Ta bordowa koniczynka to szczawik rożkowaty. Dziadostwo wyjątkowe. Najczęściej przynoszony w doniczkach z roślinami. Szerzy się rozłogami i pstryka nasiona na odległość. Też z nim walczę, ale efekty są średnie. Teraz wplótł mi się we wrzosy. Nie mam już pomysłu na niego...
Napia 21:46, 07 wrz 2015

Anda napisał(a)
Witaj
Pomidorki super. Twoj ogrod piekny i kolorowy. Lubie byliny i roze, wiec bardzo mi sie podoba. Z bordowä koniczynka tez mam problem. Wyrywam i wyrywam, ale ona uparcie wraca.

Dzięki Ewa,
za chwilę biegnę do Ciebie, bo piszesz, że tak jak ja lubisz byliny i róże więc są szanse na nowe inspiracje,
Bordowa koniczynka to chyba jakiś mutant, mam ją wszędzie ! Okropność