Ja dzisiaj też sięskusiłam na trzy Hortensje Limelight. Z tyłu mam świerki serbskie i teraz się głowię, co tam jeszcze dać Twoje przepiękne ciekawe kiedy moje tak urosną
j
Cieszę się, że się Tobie podoba
Na razie niczym jej nie podpierałam, pędy ma ładnie wyprostowane, ale zastanawiam się, czy jednak nie będzie się pokładać, bo kwiatostany ma ogromne
Ten obłoczek to gipsówka miałam ją przesadzić, ale zapomniałam, a potem za bardzo się rozrosła i tak została
Aga, cześć.
Ty mówiłaś ,że masz mało róż. A ja już się pogubiłam , bo codziennie nowe zdjęcia.
Piękne.Do tej pory nie podobały mi się czerwone róże.
Piękny jest Twój domek, otoczony pięknym kwieciem. Wszystko jest takie spójne..jak Ty
Agatko, bardzo dziękuję za miłe słowa, bo tak naprawdę to dopiero zarys tego, co będzie w przyszłości
Brzoza tylko pożyczona, rośnie u sąsiadów, ale prawie w granicy działki, więc cieszy nas to bardzo. Róża kwitne tylko raz w roku, ale długo, obficie i przepięknie
Tawułek mam w grupie posadzonych sporo -to tawułki japońskie montgomery. Jeszcze rosną prawie na patelni, ale za kilka lat rh i daglezje dadzą im potrzebny cień.
Biała róża , moja ukochana, w stanie prawie beznadziejnym. Nie wiem, czy uda się ją uratować Zaraz po przesadzeniu wygladała całkiem przyzwoicie, al już następnego dnia zczęła usychać. Podlewam ją, cieniuję , dbam o nią, a ona z każdym dniem wygląda gorzej. Mimo wszystko nie tracę nadziei
Dziękuję Mirello W Twoich ustach to prawdziwy komplement ja się dopiero uczę i zachwycam Twoimi zdjęciami
Zachody są u nas przecudne i niestety żadne zdjęcie nie oddaje ich piękna
Pozdrawiam ciepło