Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ewulkowy ogród pod lasem początki...

Ewulkowy ogród pod lasem początki...

pasjonatkaam... 23:44, 14 lut 2015

Katkak napisał(a)
Ewunia jeśli to nie problem to pewnie, że sadzoneczkę derenia przyjmę z radością .

no coś Ty! zaden problemmam nadzieję,że szybko puszczą korzonki w wodzie,mojej mamie dosyć szybko puściły.Wysłałam Ci wiadomość.
Katkak 23:51, 14 lut 2015

Już zacieram łapki
Agatek 11:57, 15 lut 2015

Ależ fajnie wyszło z tym dereniem

Kasiu ja też szukam nasion stipy, nawet znalazłam na allegro i zastanawiam się czy kupić, bo wszędzie ich mało
AgataBC 12:17, 15 lut 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

a tu mój balkonowy "kompostownik"

to się nazywa prawdziwy Ogrodnik wie co dobre i bez względu na balkonowe okoliczności czyni miejsce działaniom na rzecz zdrowotności roślinek
pasjonatkaam... 12:55, 15 lut 2015

Agcia z tygodnia tyle "jedzonka" można uzbierać roślinkom,po co wywalać do osiedlowego śmietnika? Polecam
pasjonatkaam... 18:47, 15 lut 2015

Przyciełam dziś derenia i pojechałam go wsadzic na działkę.Okazało się,że ziemia jeszcze zmarznięta,nie było szans go wsadzić.Przywiozłam z powrotem na balkon i wsadziłam w pojemnik z ziemią.Czy on mi teraz nie przymarznie???Może zabrać go do domu??
AgataBC 18:49, 15 lut 2015

Obsyp dobrze ziemią i niech czeka, nie chowaj do domu bo będzie miał za ciepło. Duże mrozy są w Twoich stronach? Najlepiej by było gdzieś zadołować.. albo w piwnicy gdzieś gdzie zimno..
pasjonatkaam... 18:53, 15 lut 2015

Agcia napisał(a)
Obsyp dobrze ziemią i niech czeka, nie chowaj do domu bo będzie miał za ciepło. Duże mrozy są w Twoich stronach? Najlepiej by było gdzieś zadołować.. albo w piwnicy gdzieś gdzie zimno..

Agciu,obsypałam dobrą ziemią.Dużych mrozów nie ma,mieszkam obok Bydgoszczy.W takim razie poczeka na wiosnę na balkonie bo piwnicy brak
pasjonatkaam... 19:05, 15 lut 2015

Drodzy doświadczeni!!! Chcę wydzielić część warzywną od ozdobnej .Doradźcie żywopłot z grabu czy drewniana pergola z pnączami?
Ala106 19:09, 15 lut 2015

Witaj Ewo, przeczytałam Twój wątek już jakiś czas temu. Podziwiam zapał i ogrom pracy jaki włożyłaś w zagospodarowanie działeczki. . Ogrodu i domku.
Życzę Ci, żebyś mogła cieszyć się nimi jak najdłużej.
A derenia w razie dużych mrozów możesz przywieźć do mnie . Ja też spod Bydgoszczy i miejsce na zadołowanie się znajdzie.
Podziwiam, Renata